Dirk Jan Wolfert

“Wij helpen je graag met je vaste lasten”

Het goed regelen van je vaste lasten levert geld én gemoedsrust op. Toch controleren weinig mensen jaarlijks alle contracten en polissen. Het is moeilijk en het ontbreekt je vaak aan tijd en motivatie. Dat is zonde!

Dirk-Jan Wolfert | Algemeen directeur Vastelastenbond

Lees meer over ons

Bespaar op al je
vaste lasten

Bespaar € 200,- op je Energierekening

Met de Vastelastenbond bespaar je op alle vaste lasten 

Gemiddelde besparing op al je vaste lasten

€1.000,- p.j

Meer informatie

Meevaller ouderen: lagere zorgpremie

Donderdag 25 augustus 2005 13:47Margot Boesveld

 

Ouderen die een aanvullend pensioen hebben, hoeven volgend jaar minder premie te betalen voor de nieuwe ziektekostenverzekering, zo meldt het AD.

Het kabinet komt de ouderen tegemoet door de inkomensafhankelijke bijdrage te verlagen. Deze besparing kan tot honderden euro’s per jaar oplopen.

AOW’ers dreigden er namelijk volgend jaar fors op achteruit te gaan. De inkomensafhankelijke bijdrage zouden zij namelijk zelf moeten gaan betalen, bij mensen met een baan doet de werkgever dat. De inkomensafhankelijke bijdrage komt bovenop de ziektekostenpremie die waarschijnlijk 1100 euro per jaar zal bedragen.

De voorgestelde premieverlaging is een van de maatregelen van het kabinet om volgend jaar de koopkracht op te vijzelen. (Bron Kassa).

Deel dit artikel
Team Vastelastenbond

Op de hoogte blijven?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrieven. Zo ben je altijd op de hoogte van wat er gebeurt in de vaste lasten wereld. En we geven de beste tips om zelf te besparen op jouw vaste lasten.

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst. Jij kan de eerste zijn!

Plaats een reactie

Lees meer over