Dirk Jan Wolfert

“Wij helpen je graag met je vaste lasten”

Het goed regelen van je vaste lasten levert geld én gemoedsrust op. Toch controleren weinig mensen jaarlijks alle contracten en polissen. Het is moeilijk en het ontbreekt je vaak aan tijd en motivatie. Dat is zonde!

Dirk-Jan Wolfert | Algemeen directeur Vastelastenbond

Lees meer over ons

Bespaar op al je
vaste lasten

Bespaar € 200,- op je Energierekening

Met de Vastelastenbond bespaar je op alle vaste lasten 

Gemiddelde besparing op al je vaste lasten

€1.000,- p.j

Meer informatie

Menzis komt tandartsverzekerden toch tegemoet

Maandag 25 juni 2007 15:26Margot Boesveld

 

Menzis geeft mensen die een wortelkanaalbehandeling hebben gehad, alsnog een vergoeding voor de kosten van de bijkomende verrichtingen. Die kosten waren niet in de polisvoorwaarden opgenomen, maar dat was veel patiënten niet duidelijk. In april besteedde Kassa aandacht aan deze problematiek. Menzis paste naar aanleiding van de uitzending de vergoedingenwijzer aan, maar zegde toen geen compensatie toe.In een brief aan de verzekerden laat Menzis weten dat de bijkomende kosten van een wortelkanaalbehandeling over 2006 en 2007 alsnog worden vergoed. Menzis heeft over deze aanpak overleg gevoerd met de Ombudsman Zorgverzekeringen en de Nederlandse Zorgautoriteit (NZa)."Bij Menzis staat de mens centraal, daarom voelen wij ons verantwoordelijk voor heldere informatie en goede communicatie", aldus Roger van Boxtel, voorzitter van de raad van bestuur van Menzis.Verzekerden met een tandartspolis die in 2006 of 2007 een wortelkanaalbehandeling hebben ondergaan, komen voor de extra vergoeding in aanmerking. Deze bedraagt 100 procent bij de zogeheten TandVerzorgd 3-polis, en 75 procent bij TandVerzorgd 1 en TandVerzorgd 2. Deze verzekerden ontvangen de extra vergoeding automatisch op hun (bank)girorekening.Bron: Menzis.nl

Deel dit artikel
Team Vastelastenbond

Op de hoogte blijven?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrieven. Zo ben je altijd op de hoogte van wat er gebeurt in de vaste lasten wereld. En we geven de beste tips om zelf te besparen op jouw vaste lasten.

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst. Jij kan de eerste zijn!

Plaats een reactie

Lees meer over