Dirk Jan Wolfert

“Wij helpen je graag met je vaste lasten”

Het goed regelen van je vaste lasten levert geld én gemoedsrust op. Toch controleren weinig mensen jaarlijks alle contracten en polissen. Het is moeilijk en het ontbreekt je vaak aan tijd en motivatie. Dat is zonde!

Dirk-Jan Wolfert | Algemeen directeur Vastelastenbond

Lees meer over ons

Bespaar op al je
vaste lasten

Bespaar € 200,- op je Energierekening

Met de Vastelastenbond bespaar je op alle vaste lasten 

Gemiddelde besparing op al je vaste lasten

€1.000,- p.j

Meer informatie

Miljoenen autobezitters oververzekerd

Maandag 23 september 2013 10:39Margot Boesveld

 

Ruim drie van de zeven miljoen autobezitters in Nederland zijn oververzekerd. Dat stelt marktonderzoeker GfK.

De eigenaren zijn all risk verzekerd, terwijl de dure dekking allang niet meer in verhouding staat tot de waarde van hun auto. Automobilisten laten daardoor jaarlijks 553 miljoen euro liggen. Van de drie miljoen auto's ouder dan tien jaar, heeft een kwart nog steeds de hoge all-riskdekking. Ook meer dan twee derde van de auto's die zes tot tien jaar oud zijn heeft de hoogste dekking. Het verschil tussen een all-riskdekking en de goedkoopste variant, WA, kan tientallen euro's per maand schelen.

Consumentenbond

De consumentenbond spoort verzekerden daarom ook aan om hun all-riskverzekering na vier jaar om te zetten in een beperkte cascoverzekering, een soort uitgebreide WA-verzekering. Na verloop van tijd zouden autobezitters een WA-verzekering moeten nemen, aldus de consumentenbond. Deze vorm van dekking is wettelijk verplicht. Met een WA-verzekering wordt schade aan de auto van een ander na een ongeluk vergoed. Bij all risk wordt ook de beschadiging aan het eigen voertuig uitbetaald.

 

Door: Novum

Bron: nugeld.nl

Deel dit artikel
Team Vastelastenbond

Op de hoogte blijven?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrieven. Zo ben je altijd op de hoogte van wat er gebeurt in de vaste lasten wereld. En we geven de beste tips om zelf te besparen op jouw vaste lasten.

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst. Jij kan de eerste zijn!

Plaats een reactie

Lees meer over