Dirk Jan Wolfert

“Wij helpen je graag met je vaste lasten”

Het goed regelen van je vaste lasten levert geld én gemoedsrust op. Toch controleren weinig mensen jaarlijks alle contracten en polissen. Het is moeilijk en het ontbreekt je vaak aan tijd en motivatie. Dat is zonde!

Dirk-Jan Wolfert | Algemeen directeur Vastelastenbond

Lees meer over ons

Bespaar op al je
vaste lasten

Bespaar € 200,- op je Energierekening

Met de Vastelastenbond bespaar je op alle vaste lasten 

Gemiddelde besparing op al je vaste lasten

€1.000,- p.j

Meer informatie

Minister Vogelaar reikt honderdduizendste energielabel uit

Dinsdag 11 maart 2008 13:03Margot Boesveld

 

Honderdduizend Nederlandse woningen hebben inmiddels een energielabel. Het merendeel daarvan zijn huurwoningen. Minister Ella Vogelaar van Wonen, Wijken en Integratie heeft woensdag het honderdduizendste energielabel uitgereikt, meldt haar ministerie. Van de honderdduizend labels zijn er ongeveer 20.000 uitgegeven aan koophuizen. De overige 80.000 zijn vooral gegaan naar huurwoningen van woningcorporaties. Koopwoningen blijken gemiddeld energiezuiniger dan huurhuizen. Van de huurwoningen met label zit 48% in de meest energieverbruikende klassen E, F en G. Voor koopwoningen is dat 42%. De meeste labels die tot nu toe zijn uitgedeeld zijn van de D-klasse (20.000). Dat is in lijn met eerdere cijfers. Uit gegevens van Senternovem blijkt dat ook veel labels worden uitgegeven voor de E-klasse (19.000) en de C-klasse (17.500). Volgens het ministerie is het logisch dat er niet zo veel A- en B-labels worden afgegeven, omdat voor woningen jonger dan tien jaar geen energielabel nodig is. En door de bank genomen zijn dat juist de zuinigste huizen. Copyright©, Energeia, 2008

Deel dit artikel
Team Vastelastenbond

Op de hoogte blijven?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrieven. Zo ben je altijd op de hoogte van wat er gebeurt in de vaste lasten wereld. En we geven de beste tips om zelf te besparen op jouw vaste lasten.

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst. Jij kan de eerste zijn!

Plaats een reactie

Lees meer over