Dirk Jan Wolfert

“Wij helpen je graag met je vaste lasten”

Het goed regelen van je vaste lasten levert geld én gemoedsrust op. Toch controleren weinig mensen jaarlijks alle contracten en polissen. Het is moeilijk en het ontbreekt je vaak aan tijd en motivatie. Dat is zonde!

Dirk-Jan Wolfert | Algemeen directeur Vastelastenbond

Lees meer over ons

Bespaar op al je
vaste lasten

Bespaar € 200,- op je Energierekening

Met de Vastelastenbond bespaar je op alle vaste lasten 

Gemiddelde besparing op al je vaste lasten

€1.000,- p.j

Meer informatie

Ministerie hersteld fout zorgwet

Donderdag 07 juli 2005 14:12Margot Boesveld

 

Het ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport heeft ten onrechte laten weten dat fysiotherapie in het nieuwe basispakket wordt vergoed. Dit is een zeer pijnlijke fout voor het ministerie. De fout is inmiddels herstelt, maar er is wel commotie door ontstaan in de tweede kamer. Tweede-Kamerlid Kant (SP) vraagt zich af hoe dat het kon gebeuren. "Blijkbaar is het allemaal zo ingewikkeld dat het ministerie het zelf ook niet meer begrijpt."

Fysiotherapie zit dus niet in het basispakket (prijzen varieren tussen de 20 en 38 euro). Op het basispakket kunt u een aanvullende verzekering afsluiten. De kosten en invulling hiervan zijn per verzerkeraar verschillend. Op de website kiesbeter.nl kunt u informatie vinden en de verschillende verzekeringen met elkaar vergelijken.

Deel dit artikel
Team Vastelastenbond

Op de hoogte blijven?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrieven. Zo ben je altijd op de hoogte van wat er gebeurt in de vaste lasten wereld. En we geven de beste tips om zelf te besparen op jouw vaste lasten.

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst. Jij kan de eerste zijn!

Plaats een reactie

Lees meer over