Dirk Jan Wolfert

“Wij helpen je graag met je vaste lasten”

Het goed regelen van je vaste lasten levert geld én gemoedsrust op. Toch controleren weinig mensen jaarlijks alle contracten en polissen. Het is moeilijk en het ontbreekt je vaak aan tijd en motivatie. Dat is zonde!

Dirk-Jan Wolfert | Algemeen directeur Vastelastenbond

Lees meer over ons

Bespaar op al je
vaste lasten

Bespaar € 200,- op je Energierekening

Met de Vastelastenbond bespaar je op alle vaste lasten 

Gemiddelde besparing op al je vaste lasten

€1.000,- p.j

Meer informatie

'Mobiel bellen naar 0900 schandalig duur'

Dinsdag 06 maart 2007 17:08Margot Boesveld

 

Prepaid mobiel bellen naar een 0900-nummer kost bij bijna alle maatschappijen tussen 1,10 en 1,30 euro per minuut en dat is ,,schandalig'' duur, vindt PvdA-Tweede Kamerlid Martijn van Dam.Hij wijt dit aan ,,falende marktwerking'' en wil dat minister Maria van der Hoeven van Economische Zaken de hoge tarieven aan banden legt.Hij wijst erop dat mensen die willen bellen met het landelijke 0900-nummer van de politie te maken krijgen met tarieven die vari�ren van 0,49 tot 1,30 euro.Mensen met een gewoon mobiel abonnement moeten vaak ook extra betalen voor het bellen van 0900-nummers. Volgens Van Dam staan de tarieven in geen enkele verhouding tot de daadwerkelijke kosten.Bron: ANP

Deel dit artikel
Team Vastelastenbond

Op de hoogte blijven?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrieven. Zo ben je altijd op de hoogte van wat er gebeurt in de vaste lasten wereld. En we geven de beste tips om zelf te besparen op jouw vaste lasten.

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst. Jij kan de eerste zijn!

Plaats een reactie

Lees meer over