“Wij helpen je graag met je vaste lasten”

Het goed regelen van je vaste lasten levert geld én gemoedsrust op. Toch controleren weinig mensen jaarlijks alle contracten en polissen. Het is moeilijk en het ontbreekt je vaak aan tijd en motivatie. Dat is zonde!

Dirk-Jan Wolfert | Algemeen directeur Vastelastenbond

Lees meer over ons

Bespaar op al je
vaste lasten

Bespaar € 200,- op je Energierekening

Met de Vastelastenbond bespaar je op alle vaste lasten 

Gemiddelde besparing op al je vaste lasten

€1.000,- p.j

Meer informatie

Mobiele telefonie merk Ben is terug

Dinsdag 11 maart 2008 13:03Margot Boesveld

 

'Ben er weer', met die kreet komt Ben na vijf jaar terug op de markt. Tussen 1999 en 2003 viel Ben op door zijn pakkende leus 'Ik ben Ben'. In 2002 nam t-Mobile Ben over. Nu vindt het bedrijf het tijd om het eigenzinnige merk Ben weer uit de kast te halen. Afgelopen week werd de nieuwe Ben-campagne al gestart met posters in bushokjes waarop mensen met hun handen voor hun gezicht staan. Morgen zijn die handen verdwenen en 'is Ben er weer'. Net als in 1999 zorgt nu ook het reclamebureau KesselsKramer voor de campagne. Toen ontvingen reclamemakers Erik Kessels en Johan Kramer daarvoor talloze prijzen, waaronder enkele Effies. Johan Kramer noemde de verwachte terugkeer vorige week in Elsevier 'Een slecht idee'. 'Ben was destijds anders dan de telecomgiganten. Het kon zich authentiek gedragen.' Nu Ben zelf onderdeel is van zo'n concern wordt het een marketingtrucje, vindt Kramer, die sinds 2005 niet meer werkzaam is bij KesselsKramer. Ben gaat alleen abonnementen verkopen. Net als vroeger worden drie abonnementsvormen aangeboden: Ben soms, Ben regelmatig en Ben vaak. Bron: Zibb.nl en Elsevier.nl
Deel dit artikel

Op de hoogte blijven?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrieven. Zo ben je altijd op de hoogte van wat er gebeurt in de vaste lasten wereld. En we geven de beste tips om zelf te besparen op jouw vaste lasten.

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst. Jij kan de eerste zijn!

Plaats een reactie

Lees meer over