Dirk Jan Wolfert

“Wij helpen je graag met je vaste lasten”

Het goed regelen van je vaste lasten levert geld én gemoedsrust op. Toch controleren weinig mensen jaarlijks alle contracten en polissen. Het is moeilijk en het ontbreekt je vaak aan tijd en motivatie. Dat is zonde!

Dirk-Jan Wolfert | Algemeen directeur Vastelastenbond

Lees meer over ons

Bespaar op al je
vaste lasten

Bespaar € 200,- op je Energierekening

Met de Vastelastenbond bespaar je op alle vaste lasten 

Gemiddelde besparing op al je vaste lasten

€1.000,- p.j

Meer informatie

Moderne crimineel aast op argeloze internetter

Donderdag 26 oktober 2006 13:01Margot Boesveld

 

De nieuwste generatie criminelen combineert computerkennis met traditionele misdaden, zoals bijvoorbeeld geld witwassen. Dat meldde de Britse krant The Financial Times woensdag.Dankzij opkomende 'computerbedrijven' in de onderwereld kunnen ook digibete gangsters zich in toenemende mate wagen aan het kaalplukken van argeloze internetters. Ze kopen gebruikersvriendelijke programma's van hackers en gebruiken die bij het stelen van bijvoorbeeld wachtwoorden of creditcardnummers. Ook zou er een groeiende markt zijn voor de verkoop van de gestolen informatie. "De mensen die de informatie stelen zijn niet langer de mensen die het gebruiken", aldus een analist.Bron: ANP

Deel dit artikel
Team Vastelastenbond

Op de hoogte blijven?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrieven. Zo ben je altijd op de hoogte van wat er gebeurt in de vaste lasten wereld. En we geven de beste tips om zelf te besparen op jouw vaste lasten.

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst. Jij kan de eerste zijn!

Plaats een reactie

Lees meer over