Dirk Jan Wolfert

“Wij helpen je graag met je vaste lasten”

Het goed regelen van je vaste lasten levert geld én gemoedsrust op. Toch controleren weinig mensen jaarlijks alle contracten en polissen. Het is moeilijk en het ontbreekt je vaak aan tijd en motivatie. Dat is zonde!

Dirk-Jan Wolfert | Algemeen directeur Vastelastenbond

Lees meer over ons

Bespaar op al je
vaste lasten

Bespaar € 200,- op je Energierekening

Met de Vastelastenbond bespaar je op alle vaste lasten 

Gemiddelde besparing op al je vaste lasten

€1.000,- p.j

Meer informatie

Mogelijk misleiding met uitvaartverzekering

Donderdag 13 juni 2013 15:18Margot Boesveld

 

De Autoriteit Financiële Markten (AFM) is een onderzoek begonnen naar financieel adviseurs en bemiddelaars van uitvaartverzekeringen. 

De toezichthouder heeft de laatste tijd veel meldingen gekregen van consumenten die mogelijk misleid worden bij het afsluiten van de verzekeringen. Dat meldde de AFM donderdag.

De meldingen komen veelal van mensen met een uitvaartverzekering die ongevraagd het advies krijgen om over te stappen. Ze zeggen dat het vaak onduidelijk is door welke partij ze worden benaderd.

De adviseurs en bemiddelaars zouden daarnaast niet vermelden dat ze advieskosten in rekening brengen. Gemiddeld liggen die tussen de 350 en 500 euro.

Verplicht

Zij zijn verplicht die kosten direct bij de consument in rekening te brengen. De AFM vindt het belangrijk dat ze daar open over zijn tegen de consument.

De AFM heeft naar eigen zeggen opvallend veel klachten ontvangen over MoRe Financieel Advies B.V. en Unique Verzekeringen B.V.

bron: nugeld.nl/portemonnee/3499718/mogelijk-misleiding-met-uitvaartverzekering.html

Deel dit artikel
Team Vastelastenbond

Op de hoogte blijven?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrieven. Zo ben je altijd op de hoogte van wat er gebeurt in de vaste lasten wereld. En we geven de beste tips om zelf te besparen op jouw vaste lasten.

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst. Jij kan de eerste zijn!

Plaats een reactie

Lees meer over