Dirk Jan Wolfert

“Wij helpen je graag met je vaste lasten”

Het goed regelen van je vaste lasten levert geld én gemoedsrust op. Toch controleren weinig mensen jaarlijks alle contracten en polissen. Het is moeilijk en het ontbreekt je vaak aan tijd en motivatie. Dat is zonde!

Dirk-Jan Wolfert | Algemeen directeur Vastelastenbond

Lees meer over ons

Bespaar op al je
vaste lasten

Bespaar € 200,- op je Energierekening

Met de Vastelastenbond bespaar je op alle vaste lasten 

Gemiddelde besparing op al je vaste lasten

€1.000,- p.j

Meer informatie

Motie PVDA voor advies op maat bij energielabel

Vrijdag 22 mei 2015 14:32Margot Boesveld

 

De PvdA wil dat mensen die een definitief energielabel voor hun huis aanvragen, tegelijk goedkoop advies op maat kunnen krijgen over hoe ze hun huis energiezuiniger kunnen maken. Kamerlid Albert de Vries heeft daar donderdag een motie voor ingediend.

De Kamer spreekt opnieuw over de invoering van het label. Die verdient geen schoonheidsprijs, zo wordt over het algemeen geoordeeld. Heisa ontstond onder meer doordat de inmiddels verstrekte voorlopige labels zijn gebaseerd op openbare, maar vaak gedateerde gegevens over het huis. Veel huizen zijn sinds hun oplevering aanpast. ''Waarom worden mensen zo op stang gejaagd'', vraagt Kees Verhoeven van D66 zich af. Volgens Barry Madlener van de PVV is het of je tegen iemand zegt: ''U bent nu 75, dus u hebt deze kwalen.'' Huiseigenaren kunnen de gegevens aanpassen als ze een definitief label vragen.

De PVV wil van het hele label af. Maar minister Stef Blok piekert daar niet over. Hij volgt er een Europese richtlijn en afspraken uit het zogenoemde Energieakkoord mee op.

Deel dit artikel
Team Vastelastenbond

Op de hoogte blijven?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrieven. Zo ben je altijd op de hoogte van wat er gebeurt in de vaste lasten wereld. En we geven de beste tips om zelf te besparen op jouw vaste lasten.

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst. Jij kan de eerste zijn!

Plaats een reactie

Lees meer over