“Wij helpen je graag met je vaste lasten”

Het goed regelen van je vaste lasten levert geld én gemoedsrust op. Toch controleren weinig mensen jaarlijks alle contracten en polissen. Het is moeilijk en het ontbreekt je vaak aan tijd en motivatie. Dat is zonde!

Dirk-Jan Wolfert | Algemeen directeur Vastelastenbond

Lees meer over ons

Bespaar op al je
vaste lasten

Bespaar € 200,- op je Energierekening

Met de Vastelastenbond bespaar je op alle vaste lasten 

Gemiddelde besparing op al je vaste lasten

€1.000,- p.j

Meer informatie

Namibische school laat ongehoorzame leerlingen op de fiets elektriciteit opwekken

Vrijdag 16 maart 2007 14:05Margot Boesveld

 

De directeur van de Swakopmund-privéschool in Namibië, Horst Fritze, wil ongehoorzame leerlingen voor straf laten fietsen en op die manier elektriciteit laten opwekken. Dat meldt de Allgemeine Zeitung, verschijnend in de hoofdstad Windhoek, donderdag.Nablijven en strafregels schrijven behoren voor directeur Fritze tot het verleden. Hij wil ongehoorzame leerlingen op de fiets en droomt ook van een eigen weerstation. "De studenten moeten dan zelf de gegevens verzamelen, bewolking en windsnelheid leren meten, statistieken opstellen en, indien mogelijk, de informatie op het internet zetten", aldus Fritze.Copyright©, Energeia/Belga, 2007

Deel dit artikel

Op de hoogte blijven?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrieven. Zo ben je altijd op de hoogte van wat er gebeurt in de vaste lasten wereld. En we geven de beste tips om zelf te besparen op jouw vaste lasten.

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst. Jij kan de eerste zijn!

Plaats een reactie

Lees meer over