Dirk Jan Wolfert

“Wij helpen je graag met je vaste lasten”

Het goed regelen van je vaste lasten levert geld én gemoedsrust op. Toch controleren weinig mensen jaarlijks alle contracten en polissen. Het is moeilijk en het ontbreekt je vaak aan tijd en motivatie. Dat is zonde!

Dirk-Jan Wolfert | Algemeen directeur Vastelastenbond

Lees meer over ons

Bespaar op al je
vaste lasten

Bespaar € 200,- op je Energierekening

Met de Vastelastenbond bespaar je op alle vaste lasten 

Gemiddelde besparing op al je vaste lasten

€1.000,- p.j

Meer informatie

Nederland 1, 2 en 3 niet meer via de ether

Vrijdag 16 september 2005 15:16Margot Boesveld

 

Nederland 1, 2 en 3 zijn vanaf volgend jaar niet meer via de ether te bekijken. Dat heeft het ministerie van Economische Zaken donderdag bevestigd. Volgende week wordt de Tweede Kamer hierover schriftelijk geïnformeerd.In Nederland maken nog ongeveer 77.000 huishoudens gebruik van de ether om tv te kijken, met name op de camping of de boot. Op jaarbasis wordt er 11 miljoen euro bespaard als er geen analoge tv meer wordt doorgezonden. De meeste Nederlandse huishoudens kijken tv via de kabel, schotelantenne of Digitenne.

Begrijpelijk dat Nederland 1, 2 en 3 niet meer via de ether wordt uitgezonden. De kosten zijn te hoog voor het aantal mensen dat er gebruik van maakt. Omgerekend kost het ruim 140 euro per huishouden. En dan na te gaan dat het voornamelijk op de camping of boot gebruik van wordt gemaakt.

Deel dit artikel
Team Vastelastenbond

Op de hoogte blijven?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrieven. Zo ben je altijd op de hoogte van wat er gebeurt in de vaste lasten wereld. En we geven de beste tips om zelf te besparen op jouw vaste lasten.

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst. Jij kan de eerste zijn!

Plaats een reactie

Lees meer over