Dirk Jan Wolfert

“Wij helpen je graag met je vaste lasten”

Het goed regelen van je vaste lasten levert geld én gemoedsrust op. Toch controleren weinig mensen jaarlijks alle contracten en polissen. Het is moeilijk en het ontbreekt je vaak aan tijd en motivatie. Dat is zonde!

Dirk-Jan Wolfert | Algemeen directeur Vastelastenbond

Lees meer over ons

Bespaar op al je
vaste lasten

Bespaar € 200,- op je Energierekening

Met de Vastelastenbond bespaar je op alle vaste lasten 

Gemiddelde besparing op al je vaste lasten

€1.000,- p.j

Meer informatie

Nederland bijna koploper breedbandaansluitingen

Maandag 08 januari 2007 20:44Margot Boesveld

 

Nederland heeft bijna het grootste aantal breedbandaansluitingen ter wereld. In het afgelopen jaar behield Nederland zijn tweede plaats maar werd het ingehaald door Denemarken, zo blijkt uit cijfers die het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS) dinsdag publiceerde.Nederland telde per juni 28,8 vaste internetaansluitingen per honderd inwoners. De breedbandaansluitingen via het telefoonnet (adsl) groeiden sterker dan het aantal kabelinternetabonnees. Van de twintig belangrijkste OESO-landen heeft alleen Denemarken meer aansluitingen (29,3 per 100 inwoners). Voormalig koploper Zuid-Korea (26,4 aansluitingen) en Finland (25 aansluitingen) volgen na Nederland. Het aantal breedbandaansluitingen is een indicator voor het daadwerkelijk gebruik van internetdiensten.

Deel dit artikel
Team Vastelastenbond

Op de hoogte blijven?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrieven. Zo ben je altijd op de hoogte van wat er gebeurt in de vaste lasten wereld. En we geven de beste tips om zelf te besparen op jouw vaste lasten.

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst. Jij kan de eerste zijn!

Plaats een reactie

Lees meer over