“Wij helpen je graag met je vaste lasten”

Het goed regelen van je vaste lasten levert geld én gemoedsrust op. Toch controleren weinig mensen jaarlijks alle contracten en polissen. Het is moeilijk en het ontbreekt je vaak aan tijd en motivatie. Dat is zonde!

Dirk-Jan Wolfert | Algemeen directeur Vastelastenbond

Lees meer over ons

Bespaar op al je
vaste lasten

Bespaar € 200,- op je Energierekening

Met de Vastelastenbond bespaar je op alle vaste lasten 

Gemiddelde besparing op al je vaste lasten

€1.000,- p.j

Meer informatie

Nederland haalt banden aan met energiepartners

Maandag 22 juni 2015 14:07Margot Boesveld

 

Nederland en Europa moeten meer investeren in relaties met nieuwe spelers op de energiemarkt en de bestaande relaties versterken.

Zogenoemde energiediplomatie wordt de komende jaren steeds belangrijker om meer verscheidenheid te brengen in de Nederlandse gastoevoer. Dat stelde minister Bert Koenders van Buitenlandse Zaken maandag in Luxemburg na overleg met zijn collega's over het Europese energiebeleid. Nederland gaat onder meer de banden met landen in Noord Afrika en Centraal Azië en in het Midden-Oosten aanhalen.

Ook goede relaties met doorvoerlanden als Oekraïne en Turkije en met buurlanden ten oosten en zuidoosten van de EU, kunnen helpen om de afhankelijkheid van Rusland als energieleverancier te verminderen. Koenders wil op energiegebied ook nauwer optrekken met de Verenigde Staten en China.

Meerdere bronnen

''We moeten zorgen dat we meerdere bronnen hebben en niet op één paard blijven wedden'', aldus Koenders in een verklaring. Hij benadrukt dat Rusland de grootste energieleverancier voor Europa is, met alle gevolgen van dien. ''De crisis in Oekraïne laat zien dat politiek en energie soms nauw verweven kunnen zijn: er waren moeizame onderhandelingen nodig om afgelopen winter Russisch gas ongehinderd naar Oekraïne te krijgen. Je moet er niet aan denken dat de EU in een soortgelijke situatie terechtkomt.'' Koenders hoopt op een stroomversnelling bij het voltooien van de interne Europese energiemarkt, het vergroten van de eigen energieproductie met hernieuwbare energie en het verminderen van de energievraag door energie te besparen.

 

 

Bron: ANP

Deel dit artikel

Op de hoogte blijven?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrieven. Zo ben je altijd op de hoogte van wat er gebeurt in de vaste lasten wereld. En we geven de beste tips om zelf te besparen op jouw vaste lasten.

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst. Jij kan de eerste zijn!

Plaats een reactie

Lees meer over