“Wij helpen je graag met je vaste lasten”

Het goed regelen van je vaste lasten levert geld én gemoedsrust op. Toch controleren weinig mensen jaarlijks alle contracten en polissen. Het is moeilijk en het ontbreekt je vaak aan tijd en motivatie. Dat is zonde!

Dirk-Jan Wolfert | Algemeen directeur Vastelastenbond

Lees meer over ons

Bespaar op al je
vaste lasten

Bespaar € 200,- op je Energierekening

Met de Vastelastenbond bespaar je op alle vaste lasten 

Gemiddelde besparing op al je vaste lasten

€1.000,- p.j

Meer informatie

'Nederland heeft op vier na snelste 4G-netwerken'

Woensdag 07 juni 2017 08:49Margot Boesveld

 

Nederland zit in de top vijf van landen met de snelste 4G-verbindingen, en komt wat 4G-dekking betreft wereldwijd op de zesde plaats.
Dat blijkt uit een rapport van OpenSignal, een bedrijf dat de dekking van de netwerken meet via honderdduizenden app-gebruikers.

Volgens het onderzoeksbedrijf hebben Nederlanders een gemiddelde 4G-snelheid van 38,36 Mbps. Alleen in Noorwegen, Hongarije, Zuid-Korea en Singapore is het 4G-internet sneller. Singapore spant met een gemiddelde snelheid van 45,62 Mbps de kroon.

Ook doet Nederland het nog steeds goed wat betreft beschikbaarheid van 4G-verbindingen. Nederlanders hebben volgens OpenSignal ruim 86 procent van de tijd beschikking over een 4G-verbinding.

Voortrekker
Daarmee komt Nederland wereldwijd op de zesde plaats, een plekje lager dan in 2016. Zuid-Korea scoort met een 4G-beschikbaarheid in ruim 96 procent van de gevallen het hoogst.

Volgens OpenSignal hoort Nederland bij de voortrekkers van 4G-internet, en volgen veel landen met een steeds betere dekking, beschikbaarheid en datasnelheid. Waar de meeste landen echter nog streven naar een gemiddelde snelheid van 30 tot 40 Mbps, naderen de koplopers snel de 50 Mbps.

Door de steeds hogere snelheid van 4G-netwerken, ligt de snelheid van 4G wereldwijd inmiddels gemiddeld vrijwel dubbel zo hoog als die van wifi. Waar de gemiddelde wifi-snelheid op 8,8 Mbps blijft haken, halen 4G-gebruikers gemiddeld 16,2 Mbps.

 

Bron: NU.nl

Deel dit artikel

Op de hoogte blijven?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrieven. Zo ben je altijd op de hoogte van wat er gebeurt in de vaste lasten wereld. En we geven de beste tips om zelf te besparen op jouw vaste lasten.

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst. Jij kan de eerste zijn!

Plaats een reactie

Lees meer over