Dirk Jan Wolfert

“Wij helpen je graag met je vaste lasten”

Het goed regelen van je vaste lasten levert geld én gemoedsrust op. Toch controleren weinig mensen jaarlijks alle contracten en polissen. Het is moeilijk en het ontbreekt je vaak aan tijd en motivatie. Dat is zonde!

Dirk-Jan Wolfert | Algemeen directeur Vastelastenbond

Lees meer over ons

Bespaar op al je
vaste lasten

Bespaar € 200,- op je Energierekening

Met de Vastelastenbond bespaar je op alle vaste lasten 

Gemiddelde besparing op al je vaste lasten

€1.000,- p.j

Meer informatie

Nederland mogelijk over 5 jaar stroomexporteur

Donderdag 21 juni 2007 16:35Margot Boesveld

 

Nederland kan over vijf jaar exporteur van stroom worden. Door het groeiend aantal elektriciteitscentrales wordt er straks meer stroom opgewekt dan dat er wordt gebruikt.Dit blijkt uit gegevens van Tennet, dat verantwoordelijk is voor het transport van stroom. Tennet heeft met 7 stroombedrijven contracten gesloten om de nieuw te bouwen centrales op het hoogspanningsnet aan te sluiten. Daardoor kan er 35% meer stroom geproduceerd worden dan nu.Een paar jaar terug ging Tennet er nog vanuit dat Nederland steeds afhankelijker zou worden van stroom importen. Nu denkt het bedrijf dat we exporteur worden. Tennet kan niet zeggen of de extra capaciteit tot lagere prijzen leidt.Bron: RTLZ.nl

Deel dit artikel
Team Vastelastenbond

Op de hoogte blijven?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrieven. Zo ben je altijd op de hoogte van wat er gebeurt in de vaste lasten wereld. En we geven de beste tips om zelf te besparen op jouw vaste lasten.

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst. Jij kan de eerste zijn!

Plaats een reactie

Lees meer over