Dirk Jan Wolfert

“Wij helpen je graag met je vaste lasten”

Het goed regelen van je vaste lasten levert geld én gemoedsrust op. Toch controleren weinig mensen jaarlijks alle contracten en polissen. Het is moeilijk en het ontbreekt je vaak aan tijd en motivatie. Dat is zonde!

Dirk-Jan Wolfert | Algemeen directeur Vastelastenbond

Lees meer over ons

Bespaar op al je
vaste lasten

Bespaar € 200,- op je Energierekening

Met de Vastelastenbond bespaar je op alle vaste lasten 

Gemiddelde besparing op al je vaste lasten

€1.000,- p.j

Meer informatie

'Nederlander is nuchtere consument'

Vrijdag 23 maart 2007 17:55Margot Boesveld

 

Nederlanders denken vooral aan de kwaliteit en de prijs van een product als zij iets kopen. Of een bedrijf zich om het milieu bekommert of een hoogstaand ethisch imago heeft interesseert de Nederlander minder dan andere Europeanen, blijkt uit onderzoek van Reader's Digest, waarvan de resultaten vrijdag zijn uitgebracht.Reader's Digest concludeert dat de Nederlander 'het toonbeeld van de nuchtere consument' is.Van de 1200 ondervraagde Nederlanders zei 53 procent gevoelig te zijn voor milieuvriendelijke merken. In de vijftien onderzochte landen was dat gemiddeld 64 procent. De belangrijkste criteria van Nederlanders zijn kwaliteitsbeleving (82 procent), persoonlijke ervaring met het merk (80) en 'waar krijgen voor je geld' (77).Bron: Vara Kassa

Deel dit artikel
Team Vastelastenbond

Op de hoogte blijven?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrieven. Zo ben je altijd op de hoogte van wat er gebeurt in de vaste lasten wereld. En we geven de beste tips om zelf te besparen op jouw vaste lasten.

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst. Jij kan de eerste zijn!

Plaats een reactie

Lees meer over