Dirk Jan Wolfert

“Wij helpen je graag met je vaste lasten”

Het goed regelen van je vaste lasten levert geld én gemoedsrust op. Toch controleren weinig mensen jaarlijks alle contracten en polissen. Het is moeilijk en het ontbreekt je vaak aan tijd en motivatie. Dat is zonde!

Dirk-Jan Wolfert | Algemeen directeur Vastelastenbond

Lees meer over ons

Bespaar op al je
vaste lasten

Bespaar € 200,- op je Energierekening

Met de Vastelastenbond bespaar je op alle vaste lasten 

Gemiddelde besparing op al je vaste lasten

€1.000,- p.j

Meer informatie

Nederlanders matig te spreken over nieuwe zorgstelsel

Vrijdag 21 juli 2006 12:01Margot Boesveld

 

De Nederlanders zijn maar matig te spreken over het nieuwe zorgstelsel. Ruim vier op de tien (41 procent) vinden het een verslechtering vergeleken bij de oude situatie. Bijna evenveel mensen (38 procent) vinden het geen verschil uitmaken. Ongeveer een op de vijf (18 procent) noemt het een verbetering.

Dit blijkt uit een peiling van de Consumentenbond die dinsdag is gepubliceerd. De ondervraagden zijn wel minder negatief over het stelsel dan vóór de invoering ervan op 1 januari van dit jaar. Bij peilingen in juni 2005 en september 2005 verwachtte nog ruim de helft dat de veranderingen een verslechtering zouden zijn.

Deel dit artikel
Team Vastelastenbond

Op de hoogte blijven?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrieven. Zo ben je altijd op de hoogte van wat er gebeurt in de vaste lasten wereld. En we geven de beste tips om zelf te besparen op jouw vaste lasten.

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst. Jij kan de eerste zijn!

Plaats een reactie

Lees meer over