Dirk Jan Wolfert

“Wij helpen je graag met je vaste lasten”

Het goed regelen van je vaste lasten levert geld én gemoedsrust op. Toch controleren weinig mensen jaarlijks alle contracten en polissen. Het is moeilijk en het ontbreekt je vaak aan tijd en motivatie. Dat is zonde!

Dirk-Jan Wolfert | Algemeen directeur Vastelastenbond

Lees meer over ons

Bespaar op al je
vaste lasten

Bespaar € 200,- op je Energierekening

Met de Vastelastenbond bespaar je op alle vaste lasten 

Gemiddelde besparing op al je vaste lasten

€1.000,- p.j

Meer informatie

Nederlanders ontevreden over eigen uitgaven

Woensdag 30 augustus 2006 13:51Margot Boesveld

 

Bijna de helft van de Nederlanders is ontevreden over de manier waarop ze met geld omgaan. Volgens hen gaat te veel geld op aan uitgaan en uiterlijke verzorging. Ook aan de dagelijkse boodschappen en de auto besteden ze te veel. Dat bleek vrijdag uit onderzoek onder 531 Nederlanders in opdracht van InterBank.Ruim een op de tien Nederlanders zegt achteraf vaak een aankoop te betreuren. Vrouwen (15 procent) hebben vaker spijt dan mannen (7 procent). Ook schamen vrouwen zich meer voor de manier waarop zij met geld omgaan (14 procent tegenover 8 procent). Ook zijn vrouwelijke ondervraagden vaker ontevreden over de aankopen van hun partner dan mannen (11 procent tegenover 6 procent).Bron: Vara Kassa

Deel dit artikel
Team Vastelastenbond

Op de hoogte blijven?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrieven. Zo ben je altijd op de hoogte van wat er gebeurt in de vaste lasten wereld. En we geven de beste tips om zelf te besparen op jouw vaste lasten.

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst. Jij kan de eerste zijn!

Plaats een reactie

Lees meer over