Dirk Jan Wolfert

“Wij helpen je graag met je vaste lasten”

Het goed regelen van je vaste lasten levert geld én gemoedsrust op. Toch controleren weinig mensen jaarlijks alle contracten en polissen. Het is moeilijk en het ontbreekt je vaak aan tijd en motivatie. Dat is zonde!

Dirk-Jan Wolfert | Algemeen directeur Vastelastenbond

Lees meer over ons

Bespaar op al je
vaste lasten

Bespaar € 200,- op je Energierekening

Met de Vastelastenbond bespaar je op alle vaste lasten 

Gemiddelde besparing op al je vaste lasten

€1.000,- p.j

Meer informatie

'Nederlanders vinden internet belangrijker dan telefonie'

Donderdag 30 november 2006 12:30Margot Boesveld

 

Op dit moment vindt 43 procent van de huishoudens internet het belangrijkste product in relatie tot digitale televisie, vaste en mobiele telefonie.Onderzoeksbureau Heliview heeft onderzocht wat de belangrijkste factor is bij de keuze voor een gecombineerd abonnement. Daaruit komt naar voren dat er bij de keuze meer belang wordt gehecht aan internet, dan aan de andere diensten.Begin 2006 gaf 38 procent van de huishoudens aan internet het belangrijkste product te vinden, nu is dit gestegen tot 43 procent. Wel neemt de interesse in een gecombineerd abonnement ten opzichte van begin 2006 iets af.Momenteel maakt 18 procent van de huishoudens gebruik van een gecombineerd aanbod met internet en telefonie. Zo'n 23 procent geeft aan hier concrete interesse in te hebben. Ook blijkt dat er veel belangstelling is voor een combinatie met digitale televisie, ook wel multi play.Lagere kosten zijn het belangrijkste motief bij de keuze van een multi play-abonnement. Als provider wordt er door de consument in eerste instantie gedacht aan kabelaars zoals UPC, nieuwkomer KPN komt op de tweede plaats.Bron: webwereld

Deel dit artikel
Team Vastelastenbond

Op de hoogte blijven?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrieven. Zo ben je altijd op de hoogte van wat er gebeurt in de vaste lasten wereld. En we geven de beste tips om zelf te besparen op jouw vaste lasten.

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst. Jij kan de eerste zijn!

Plaats een reactie

Lees meer over