Dirk Jan Wolfert

“Wij helpen je graag met je vaste lasten”

Het goed regelen van je vaste lasten levert geld én gemoedsrust op. Toch controleren weinig mensen jaarlijks alle contracten en polissen. Het is moeilijk en het ontbreekt je vaak aan tijd en motivatie. Dat is zonde!

Dirk-Jan Wolfert | Algemeen directeur Vastelastenbond

Lees meer over ons

Bespaar op al je
vaste lasten

Bespaar € 200,- op je Energierekening

Met de Vastelastenbond bespaar je op alle vaste lasten 

Gemiddelde besparing op al je vaste lasten

€1.000,- p.j

Meer informatie

Nederlanders voor belonen duurzaam energiegebruik

Woensdag 30 augustus 2006 13:58Margot Boesveld

 

Een grote meerderheid van de Nederlandse bevolking ziet de overheid als eerstverantwoordelijke voor het tegengaan van de uitstoot van broeikasgassen. Den Haag zou vooral het gebruik van duurzame energiebronnen moeten belonen.Dat blijkt uit een deelonderzoek naar klimaatverandering dat OneWorld Nederland maandag heeft gepubliceerd. Daarvoor zijn duizend Nederlanders tussen 18 en 64 jaar vragen gesteld over beleving en gedrag rondom klimaatverandering. Van hen ziet 68 procent het belonen van het gebruik van groene energie als de belangrijkste maatregel, boven het leggen van heffingen op vervuilende auto's en vliegverkeer (15 procent), kernenergie (15 procent) en het extra belasten van hoog energieverbruik in huis (2 procent).OneWorld-directeur Peter van Lier noemt de steun voor het belonen van het gebruik van groene stroom opvallend. De opstelling staat haaks op het recente, fel aangevochten besluit van minister Joop Wijn van Economische Zaken om de MEP-subsidies voor groene stroom te beëindigen. Daar komt bij dat 80 procent van de ondervraagden extra maatregelen tegen broeikasemissie en de opwarming van de aarde nodig acht.OneWorld is een internationaal netwerk, actief in negentig landen, dat zich hét onafhankelijke en toonaangevende internetnieuws- en informatiepunt van de 'global civil society' noemt. OneWorld Nederland is een van de twaalf onafhankelijke centra.Bron: ANP

Deel dit artikel
Team Vastelastenbond

Op de hoogte blijven?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrieven. Zo ben je altijd op de hoogte van wat er gebeurt in de vaste lasten wereld. En we geven de beste tips om zelf te besparen op jouw vaste lasten.

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst. Jij kan de eerste zijn!

Plaats een reactie

Lees meer over