Dirk Jan Wolfert

“Wij helpen je graag met je vaste lasten”

Het goed regelen van je vaste lasten levert geld én gemoedsrust op. Toch controleren weinig mensen jaarlijks alle contracten en polissen. Het is moeilijk en het ontbreekt je vaak aan tijd en motivatie. Dat is zonde!

Dirk-Jan Wolfert | Algemeen directeur Vastelastenbond

Lees meer over ons

Bespaar op al je
vaste lasten

Bespaar € 200,- op je Energierekening

Met de Vastelastenbond bespaar je op alle vaste lasten 

Gemiddelde besparing op al je vaste lasten

€1.000,- p.j

Meer informatie

Nederlanders willen meer betalen voor zuinig huis

Vrijdag 09 februari 2007 14:50Margot Boesveld

 

Driekwart van de Nederlanders is bereid meer te betalen voor een huis dat minder energie gebruikt. Dat blijkt uit een maandag gepubliceerd onderzoek van SenterNovem, een agentschap van het ministerie van Economische Zaken.De 537 Nederlanders die meewerkten aan het onderzoek willen graag snel beschikken over een systeem dat in één oogopslag laat zien hoe energiezuinig een huis is. Dat systeem komt eraan, want op 1 januari 2008 wordt het Europees energieprestatiecertificaat in Nederland ingevoerd.Zeven op de tien huurders letten nu al scherp op het energiegebruik bij hun zoektocht naar een nieuwe woning. Voor kopers is het een iets minder belangrijk onderwerp.Bron: ANP

Deel dit artikel
Team Vastelastenbond

Op de hoogte blijven?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrieven. Zo ben je altijd op de hoogte van wat er gebeurt in de vaste lasten wereld. En we geven de beste tips om zelf te besparen op jouw vaste lasten.

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst. Jij kan de eerste zijn!

Plaats een reactie

Lees meer over