Dirk Jan Wolfert

“Wij helpen je graag met je vaste lasten”

Het goed regelen van je vaste lasten levert geld én gemoedsrust op. Toch controleren weinig mensen jaarlijks alle contracten en polissen. Het is moeilijk en het ontbreekt je vaak aan tijd en motivatie. Dat is zonde!

Dirk-Jan Wolfert | Algemeen directeur Vastelastenbond

Lees meer over ons

Bespaar op al je
vaste lasten

Bespaar € 200,- op je Energierekening

Met de Vastelastenbond bespaar je op alle vaste lasten 

Gemiddelde besparing op al je vaste lasten

€1.000,- p.j

Meer informatie

Nederlandse toerist niet bekend met Europese zorgpas

Dinsdag 15 mei 2007 16:48Margot Boesveld

 

Veel Nederlanders weten niet van het bestaan van de Europese zorgpas. Met de kaart, die bij de zorgverzekeraar aangevraagd kan worden, hoeft in de landen van de Europese Unie geen ziekenhuisrekening te worden voorgeschoten.De Verzekeraarshulpdienst (VHD), die helpt als Nederlanders op reis in het buitenland in de problemen raken, meldde woensdag dat nog maar weinig mensen zo'n kaart in hun bezit hebben. Het bedrijf bevestigde een bericht hierover in De Telegraaf.De European Health Insurance Card is op 1 januari van het vorige jaar ingevoerd. De kaart is iets anders dan de Nederlandse zorgpas, die iedere verzekerde automatisch van de zorgverzekering krijgt. De Europese versie geeft recht op medische noodhulp in alle landen van de EU.Bron: ANP

Deel dit artikel
Team Vastelastenbond

Op de hoogte blijven?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrieven. Zo ben je altijd op de hoogte van wat er gebeurt in de vaste lasten wereld. En we geven de beste tips om zelf te besparen op jouw vaste lasten.

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst. Jij kan de eerste zijn!

Plaats een reactie

Lees meer over