Dirk Jan Wolfert

“Wij helpen je graag met je vaste lasten”

Het goed regelen van je vaste lasten levert geld én gemoedsrust op. Toch controleren weinig mensen jaarlijks alle contracten en polissen. Het is moeilijk en het ontbreekt je vaak aan tijd en motivatie. Dat is zonde!

Dirk-Jan Wolfert | Algemeen directeur Vastelastenbond

Lees meer over ons

Bespaar op al je
vaste lasten

Bespaar € 200,- op je Energierekening

Met de Vastelastenbond bespaar je op alle vaste lasten 

Gemiddelde besparing op al je vaste lasten

€1.000,- p.j

Meer informatie

'Niet betalen voor wachttijd betaalnummers'

Vrijdag 12 januari 2007 15:42Margot Boesveld

 

Het CDA in de Tweede Kamer wil dat mensen die bellen naar servicenummers niet langer hoeven te betalen voor de wachttijd, maar alleen voor de daadwerkelijke gesprekstijd. Kamerlid Jos Hessels zal dit dinsdag voorstellen, als de Kamer een wettelijke regeling behandelt om de consument beter te beschermen tegen misbruik van 0900-nummers.

Aanleiding tot de wetgeving zijn de zogeheten 'dialers' die via internet of op andere slinkse wijze mensen verbinden met betaalnummers zonder dat die iets in de gaten hebben, totdat ze een gepeperde telefoonrekening vinden.Door het wetsvoorstel krijgt de waakhond van de telefoonbedrijven, Opta, sterkere bevoegdheden. Zo kan bij vermoeden van misbruik een nummer worden ingetrokken. Ook krijgen bedrijven de plicht zich aan te sluiten bij een erkende geschillencommissie.Minister Joop Wijn van Economische Zaken gaat over tot wetgeving, omdat gebleken is dat de maatregelen die de bedrijven zelf troffen om misbruik te bestrijden niet afdoende waren.Bron: Vara Kassa

Deel dit artikel
Team Vastelastenbond

Op de hoogte blijven?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrieven. Zo ben je altijd op de hoogte van wat er gebeurt in de vaste lasten wereld. En we geven de beste tips om zelf te besparen op jouw vaste lasten.

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst. Jij kan de eerste zijn!

Plaats een reactie

Lees meer over