Dirk Jan Wolfert

“Wij helpen je graag met je vaste lasten”

Het goed regelen van je vaste lasten levert geld én gemoedsrust op. Toch controleren weinig mensen jaarlijks alle contracten en polissen. Het is moeilijk en het ontbreekt je vaak aan tijd en motivatie. Dat is zonde!

Dirk-Jan Wolfert | Algemeen directeur Vastelastenbond

Lees meer over ons

Bespaar op al je
vaste lasten

Bespaar € 200,- op je Energierekening

Met de Vastelastenbond bespaar je op alle vaste lasten 

Gemiddelde besparing op al je vaste lasten

€1.000,- p.j

Meer informatie

Nieuw netwerk Duitsland – Nederland voor elektra transport

Woensdag 05 maart 2014 17:24Margot Boesveld

 

Stroomtransporteur TenneT werkt momenteel aan een netwerkverbinding met Duitsland dat naar verwachting eind 2016 gereed is. Hiermee kan meer goedkope elektriciteit uit Duitsland worden geïmporteerd naar Nederland. De vraag naar Nederlandse productie zal omlaag gaan en daardoor zullen de stroomtarieven voor de Nederlandse consument gaan dalen. Duitsland kampt momenteel met een overschot aan elektriciteit, die tegen een zeer lage prijs wordt aangeboden.

 

Verbinding Duitsland- Nederland

Eind 2016 moet de nieuwe internationale verbinding tussen Doetinchem (Nederland) en Wessel (Duitsland) klaar zijn. Deze moet in beide richtingen 2635 megawattuur (MWh) kunnen doorsluizen, ruim 2000 MWh meer dan een gemiddelde Nederlandse energiecentrale produceert.

 

Globale planning

Bron: http://www.doetinchem-wesel380kv.nl/planning/

Deel dit artikel
Team Vastelastenbond

Op de hoogte blijven?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrieven. Zo ben je altijd op de hoogte van wat er gebeurt in de vaste lasten wereld. En we geven de beste tips om zelf te besparen op jouw vaste lasten.

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst. Jij kan de eerste zijn!

Plaats een reactie

Lees meer over