Dirk Jan Wolfert

“Wij helpen je graag met je vaste lasten”

Het goed regelen van je vaste lasten levert geld én gemoedsrust op. Toch controleren weinig mensen jaarlijks alle contracten en polissen. Het is moeilijk en het ontbreekt je vaak aan tijd en motivatie. Dat is zonde!

Dirk-Jan Wolfert | Algemeen directeur Vastelastenbond

Lees meer over ons

Bespaar op al je
vaste lasten

Bespaar € 200,- op je Energierekening

Met de Vastelastenbond bespaar je op alle vaste lasten 

Gemiddelde besparing op al je vaste lasten

€1.000,- p.j

Meer informatie

Nieuwe tv minder populair

Woensdag 12 februari 2014 12:13Margot Boesveld

 

Consumenten kopen minder vaak een nieuwe televisie. De verkoop van tv's daalde het afgelopen jaar met 18 procent vergeleken met 2012. Er werden 1,2 miljoen televisies verkocht.

Volgens marktonderzoeker GfK hebben de meeste mensen inmiddels een plat scherm en is daarom de behoefte aan een nieuwe tv kleiner.

Fors minder muziek

De meeste winkels hebben het moeilijk, blijkt uit de cijfers van GfK. De onderzoeker meet de omzet van winkels die geen levensmiddelen verkopen. Die omzet daalde in het vierde kwartaal met ruim 4 procent.

Vooral traditionele consumentenelektronica, zoals tv's, werden minder verkocht, maar ook de verkoop van films en muziek daalde hard. De omzet van films zakte met eenderde, muziek werd een kwart minder verkocht.

Opvallend genoeg daalde ook de omzet van muziek-downloads. Volgens GfK stappen veel mensen over op streaming-diensten, zoals Spotify.

Phablet

Consumenten geven wel meer geld uit aan smartphones. De omzet van telecomwinkels steeg met ruim 10 procent.

In 2013 zijn er 4,6 miljoen smartphones verkocht. De grotere modellen, de phablets, worden langzaamaan populairder. Vorig jaar werden er 184.000 phablets verkocht.

bron: nos.nl/artikel/609894-nieuwe-tv-minder-populair.html

Deel dit artikel
Team Vastelastenbond

Op de hoogte blijven?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrieven. Zo ben je altijd op de hoogte van wat er gebeurt in de vaste lasten wereld. En we geven de beste tips om zelf te besparen op jouw vaste lasten.

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst. Jij kan de eerste zijn!

Plaats een reactie

Lees meer over