“Wij helpen je graag met je vaste lasten”

Het goed regelen van je vaste lasten levert geld én gemoedsrust op. Toch controleren weinig mensen jaarlijks alle contracten en polissen. Het is moeilijk en het ontbreekt je vaak aan tijd en motivatie. Dat is zonde!

Dirk-Jan Wolfert | Algemeen directeur Vastelastenbond

Lees meer over ons

Bespaar op al je
vaste lasten

Bespaar € 200,- op je Energierekening

Met de Vastelastenbond bespaar je op alle vaste lasten 

Gemiddelde besparing op al je vaste lasten

€1.000,- p.j

Meer informatie

NMa beboet netwerkbedrijf NRE

Maandag 19 februari 2007 15:42Margot Boesveld

 

De Nederlandse Mededingingsautoriteit (NMa) heeft het netwerkbedrijf NRE Netwerk een boete opgelegd van 180.000 euro wegens overtreding van de Elektriciteitswet. Dat heeft de NMa vrijdag bekendgemaakt.NRE bracht vorig jaar gedurende negen maanden meerdere malen te hoge bedragen in rekening voor de aansluiting op zijn elektriciteitsnetwerk. Het netwerkbedrijf rekende 589 euro, waar een maximumbedrag gold van 460,62 euro.Netbeheerders zijn verplicht iedereen die daar om vraagt aan te sluiten. Om te voorkomen dat de bedrijven, die monopolist zijn in hun gebied, misbruik maken van hun positie stelt de NMA tarieven vast.NRE heeft de tarieven aangepast en het onterecht geïnde geld terugbetaald.

Bron: ANP

Deel dit artikel

Op de hoogte blijven?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrieven. Zo ben je altijd op de hoogte van wat er gebeurt in de vaste lasten wereld. En we geven de beste tips om zelf te besparen op jouw vaste lasten.

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst. Jij kan de eerste zijn!

Plaats een reactie

Lees meer over