Dirk Jan Wolfert

“Wij helpen je graag met je vaste lasten”

Het goed regelen van je vaste lasten levert geld én gemoedsrust op. Toch controleren weinig mensen jaarlijks alle contracten en polissen. Het is moeilijk en het ontbreekt je vaak aan tijd en motivatie. Dat is zonde!

Dirk-Jan Wolfert | Algemeen directeur Vastelastenbond

Lees meer over ons

Bespaar op al je
vaste lasten

Bespaar € 200,- op je Energierekening

Met de Vastelastenbond bespaar je op alle vaste lasten 

Gemiddelde besparing op al je vaste lasten

€1.000,- p.j

Meer informatie

NMa geeft groen licht voor overname moederbedrijf @Home

Maandag 18 december 2006 12:11Margot Boesveld

 

De beleggingsmaatschappijen Cinven en Warburg Pincus mogen Essent Kabelcom, bekend van @Home, overnemen. Volgens de Nederlandse Mededingingsautoriteit (NMa) is er na de overname geen sprake van een economische machtspositie die negatieve gevolgen heeft voor de concurrentie. Door de overname ontstaat het grootste kabelbedrijf van Nederland. Samen bezitten de beleggingsmaatschappijen Cinven en Warburg Pincus inmiddels 55 procent van de Nederlandse kabelmarkt.Volgens de NMa valt er voor de consument geen keuzemogelijkheid weg omdat de kabelmaatschappijen niet in elkaars gebied actief zijn. Casema is actief in het noordelijk deel van Zuid-Holland, Utrecht en Noord-Brabant, Multikabel in Noord-Holland en Essent Kabelcom in Groningen, Friesland, Drenthe, Overijssel, Noord-Brabant en Limburg.

Drie maanden geleden keurde de Europese Commissie al de overname van Essent Kabelcom en Casema/Kabelcom goed.Cinven en Warburg Pincus kochten in augustus voor 2,6 miljard euro Essent Kabelcom. Warburg Pincus was al eigenaar van Multikabel. In juli kocht het bedrijf samen met Cinven kabelbedrijf Casema voor 2,1 miljard euro.Bron: webwereld.nl

Deel dit artikel
Team Vastelastenbond

Op de hoogte blijven?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrieven. Zo ben je altijd op de hoogte van wat er gebeurt in de vaste lasten wereld. En we geven de beste tips om zelf te besparen op jouw vaste lasten.

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst. Jij kan de eerste zijn!

Plaats een reactie

Lees meer over