Dirk Jan Wolfert

“Wij helpen je graag met je vaste lasten”

Het goed regelen van je vaste lasten levert geld én gemoedsrust op. Toch controleren weinig mensen jaarlijks alle contracten en polissen. Het is moeilijk en het ontbreekt je vaak aan tijd en motivatie. Dat is zonde!

Dirk-Jan Wolfert | Algemeen directeur Vastelastenbond

Lees meer over ons

Bespaar op al je
vaste lasten

Bespaar € 200,- op je Energierekening

Met de Vastelastenbond bespaar je op alle vaste lasten 

Gemiddelde besparing op al je vaste lasten

€1.000,- p.j

Meer informatie

NMa geeft KPN toestemming voor overname Telfort

Maandag 05 september 2005 15:20Margot Boesveld

 

Eind juni waren kwamen de eerste berichten dat KPN Telfort ging over nemen. Dit moest eerst nog goedgekeurd worden door de Nederlandse Mededingingsauthoriteit (NMa). De Nederlandse Mededingingsautoriteit (NMa) heeft geen bezwaar tegen de overname van Telfort door KPN. Volgens de NMa blijft er op de markt voor mobiele telefonie nog voldoende concurrentie over, met de aanwezigheid van grote internationale bedrijven als T-Mobile, Vodafone en Orange (France Télécom).

De NMa ziet toe op eerlijke concurrentie in Nederland. Zij bestrijdt partijen die kartels vormen en daarbij bijvoorbeeld prijsafspraken maken én partijen die misbruik maken van een economische machtspositie.

Ik denk dat de NMa wel een overwogen keuze heeft gemaakt, maar toch door de overname heeft KPN totaal bijna negen miljoen klanten. Je zou zeggen dat KPN dan een aanmerkelijke marktpositie krijgt. Maar anderzijds klopt het ook dat er genoeg alternatieve zijn.

Deel dit artikel
Team Vastelastenbond

Op de hoogte blijven?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrieven. Zo ben je altijd op de hoogte van wat er gebeurt in de vaste lasten wereld. En we geven de beste tips om zelf te besparen op jouw vaste lasten.

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst. Jij kan de eerste zijn!

Plaats een reactie

Lees meer over