Dirk Jan Wolfert

“Wij helpen je graag met je vaste lasten”

Het goed regelen van je vaste lasten levert geld én gemoedsrust op. Toch controleren weinig mensen jaarlijks alle contracten en polissen. Het is moeilijk en het ontbreekt je vaak aan tijd en motivatie. Dat is zonde!

Dirk-Jan Wolfert | Algemeen directeur Vastelastenbond

Lees meer over ons

Bespaar op al je
vaste lasten

Bespaar € 200,- op je Energierekening

Met de Vastelastenbond bespaar je op alle vaste lasten 

Gemiddelde besparing op al je vaste lasten

€1.000,- p.j

Meer informatie

NMa keurt fusie zorgverzekeraars goed

Woensdag 11 oktober 2006 12:41Margot Boesveld

 

De Nederlandse Mededingingsautoriteit (NMa) gaat akkoord met het samengaan van de zorgverzekeraars Delta Lloyd, Menzis en Agis. Ook geeft zij haar goedkeuring aan de fusie tussen VGZ en Univé.Dat heeft de concurrentiewaakhond vandaag bekendgemaakt. De NMa concludeert dat door de fusies de onderlinge concurrentie op de markt van ziektekostenverzekeraars niet minder wordt en de consumenten dus niet worden benadeeld. Goedkeuring van de NMa is nodig om de fusies te kunnen doorzetten. Naast de twee nieuwe combinaties zijn landelijk nog twee andere grote verzekeraars actief met vergelijkbare marktaandelen, Achmea en CZ/OZ. Mede daardoor is de NMa niet bang voor gebrek aan concurrentie.Bron: RTL Nieuws

Deel dit artikel
Team Vastelastenbond

Op de hoogte blijven?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrieven. Zo ben je altijd op de hoogte van wat er gebeurt in de vaste lasten wereld. En we geven de beste tips om zelf te besparen op jouw vaste lasten.

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst. Jij kan de eerste zijn!

Plaats een reactie

Lees meer over