Dirk Jan Wolfert

“Wij helpen je graag met je vaste lasten”

Het goed regelen van je vaste lasten levert geld én gemoedsrust op. Toch controleren weinig mensen jaarlijks alle contracten en polissen. Het is moeilijk en het ontbreekt je vaak aan tijd en motivatie. Dat is zonde!

Dirk-Jan Wolfert | Algemeen directeur Vastelastenbond

Lees meer over ons

Bespaar op al je
vaste lasten

Bespaar € 200,- op je Energierekening

Met de Vastelastenbond bespaar je op alle vaste lasten 

Gemiddelde besparing op al je vaste lasten

€1.000,- p.j

Meer informatie

NMa: websites energiebedrijven kunnen beter

Donderdag 21 juni 2007 16:30Margot Boesveld

 

De websites van energiebedrijven zijn niet altijd volledig. Zo moet de informatie aan consumenten over de 'boetes' die moeten worden betaald bij het opzeggen van bepaalde contracten duidelijker. Dat liet de Nederlandse Mededingingsautoriteit (NMa) weten.De toezichthouder onderzocht de afgelopen maanden 32 websites van energieleveranciers. ,,We vinden uniforme en volledige prijsvermelding, zoals nu ook in de reisbranche wordt afgedwongen, een belangrijke pijler in het herstel van het consumentenvertrouwen in de energiemarkt'', liet bestuursvoorzitter Pieter Kalbfleisch weten.De NMa geeft de energieleveranciers tot half juli de tijd om de informatie op hun websites te verbeteren. Daarna kan de toezichthouder maatregelen nemen.Bron: ANP

Deel dit artikel
Team Vastelastenbond

Op de hoogte blijven?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrieven. Zo ben je altijd op de hoogte van wat er gebeurt in de vaste lasten wereld. En we geven de beste tips om zelf te besparen op jouw vaste lasten.

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst. Jij kan de eerste zijn!

Plaats een reactie

Lees meer over