Dirk Jan Wolfert

“Wij helpen je graag met je vaste lasten”

Het goed regelen van je vaste lasten levert geld én gemoedsrust op. Toch controleren weinig mensen jaarlijks alle contracten en polissen. Het is moeilijk en het ontbreekt je vaak aan tijd en motivatie. Dat is zonde!

Dirk-Jan Wolfert | Algemeen directeur Vastelastenbond

Lees meer over ons

Bespaar op al je
vaste lasten

Bespaar € 200,- op je Energierekening

Met de Vastelastenbond bespaar je op alle vaste lasten 

Gemiddelde besparing op al je vaste lasten

€1.000,- p.j

Meer informatie

Nog (steeds) geen akkoord voor energielabel

Vrijdag 11 maart 2016 14:09Margot Boesveld

 

Nederland heeft nog geen definitief groen licht van Brussel om door te gaan met het energielabel. Dat blijkt vrijdag uit antwoorden van de Europese Commissie op vragen van Energiemedia. 

Twee weken geleden stelde minister Stef Blok (Wonen) nog dat Brussel had ingestemd met het energielabel en dat daarmee een mogelijke boete van 90 miljoen euro per jaar van de baan was.

Er liepen twee procedures tegen Nederland met betrekking tot het energielabel: Nederland moest de Europese Commissie informatie verstrekken én daarnaast waren er vragen of Nederland de Europese regels wel correct invult. Naar nu blijkt is alleen die eerste procedure beëindigd en loopt het informele onderzoek nog naar de inhoud en het functioneren van het label.

Een woordvoerder van de minister erkende dat Den Haag nog in ''dialoog'' is met Brussel. ''Opdat het energielabel geen wassen neus is.''

 

 

Bron: ANP.nl

Deel dit artikel
Team Vastelastenbond

Op de hoogte blijven?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrieven. Zo ben je altijd op de hoogte van wat er gebeurt in de vaste lasten wereld. En we geven de beste tips om zelf te besparen op jouw vaste lasten.

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst. Jij kan de eerste zijn!

Plaats een reactie

Lees meer over