Dirk Jan Wolfert

“Wij helpen je graag met je vaste lasten”

Het goed regelen van je vaste lasten levert geld én gemoedsrust op. Toch controleren weinig mensen jaarlijks alle contracten en polissen. Het is moeilijk en het ontbreekt je vaak aan tijd en motivatie. Dat is zonde!

Dirk-Jan Wolfert | Algemeen directeur Vastelastenbond

Lees meer over ons

Bespaar op al je
vaste lasten

Bespaar € 200,- op je Energierekening

Met de Vastelastenbond bespaar je op alle vaste lasten 

Gemiddelde besparing op al je vaste lasten

€1.000,- p.j

Meer informatie

NRE sticht verwarring met brieven over energieprijs

Donderdag 15 februari 2007 15:45Margot Boesveld

 

Energiebedrijf NRE in Eindhoven heeft klanten de stuipen op het lijf gejaagd, schrijft het Eindhovens Dagblad in zijn zaterdag-uitgave. In een brief die van de week aan alle huishoudens is verstuurd, wekt de onderneming de suggestie dat de energieprijzen tot 15% omhoog zijn gegaan. Dat zijn veel hogere stijgingspercentages dan de marktleiders Essent en Nuon onlangs naar buiten brachten.Een woordvoerder van NRE noemt het prijsverschil opvallend, maar houdt het erop dat de onderneming niet duurder is in vergelijking tot de concurrentie. "Ik ben ervan overtuigd dat de tarieven van onze concurrenten net zo hard stijgen. Het is een kwestie van communicatie. In onze brief melden we aan klanten dat de leveringskosten van energie voor consumenten met tot 15% stijgen. Het betekent echter niet dat de consument ook 15% meer gaat betalen. Misschien was het beter geweest als we dat er bij hadden gezet. Over de hoogte van de jaarrekening speculeren wij niet van tevoren."NRE, in de regio goed voor 180.000 aansluitingen, meldt in de brief aan klanten ook dat de prijsverhoging van energie nog binnen de perken is gebleven. Dat komt doordat het bedrijf naar eigen zeggen gunstig heeft kunnen inkopen op de energiemarkt. Daarnaast is gebruik gemaakt van de schaalgrootte van het internationaal opererende Eon.(Eindhovens Dagblad, 13 januari, p.1)

Copyright©, Energeia, 2007

Deel dit artikel
Team Vastelastenbond

Op de hoogte blijven?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrieven. Zo ben je altijd op de hoogte van wat er gebeurt in de vaste lasten wereld. En we geven de beste tips om zelf te besparen op jouw vaste lasten.

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst. Jij kan de eerste zijn!

Plaats een reactie

Lees meer over