Dirk Jan Wolfert

“Wij helpen je graag met je vaste lasten”

Het goed regelen van je vaste lasten levert geld én gemoedsrust op. Toch controleren weinig mensen jaarlijks alle contracten en polissen. Het is moeilijk en het ontbreekt je vaak aan tijd en motivatie. Dat is zonde!

Dirk-Jan Wolfert | Algemeen directeur Vastelastenbond

Lees meer over ons

Bespaar op al je
vaste lasten

Bespaar € 200,- op je Energierekening

Met de Vastelastenbond bespaar je op alle vaste lasten 

Gemiddelde besparing op al je vaste lasten

€1.000,- p.j

Meer informatie

Nuon en Essent richten bedrijf 'Nusent' op

Maandag 29 januari 2007 16:52Margot Boesveld

 

Nuon en Essent hebben een bedrijf onder de naam Nusent laten inschrijven in de Kamer van Koophandel. Het bedrijf is een BV en heeft als taak het "voorbereiden, ontwikkelen en implementeren van een plan dat ziet op de integratie van vennootschappen en hun groepsmaatschappijen in geval deze vennootschappen fuseren".Het bedrijf lijkt dus bedoeld om een fusie tussen Nuon en Essnt voor te bereiden. Bestuurders van de onderneming zijn bestuursvoorzitter Michiel Boersma van Essent, financieel directeur Rinse de Jong van Essent, en de bestuursleden Peter Erich van Nuon en Øystein Løseth van Nuon. Bestuursvoorzitter Ludo van Halderen van Nuon staat niet vermeld.Ook de commissarissen zijn evenwichtig tussen de Nuon en Essent verdeeld. Van Essent zijn afkomstig Jos Pennings en Robert Pieterse en van Nuon komen Jacques Schraven en Pieter Bouw.Het nieuwe bedrijf heeft een maatschappelijk kapitaal van EUR 225.000 en een daadwerkelijk geplaatst kapitaal van EUR 45.000. Omdat er geen aandeelhouders vermeld staan bij de inschrijving bij de Kamer van Koophandel moeten dat er ministens twee zijn. Alleen bij een enkele aandeelhouder wordt vrijgegeven wie dat is.Als adres van Nusent wordt Strawinskylaan 10 gegeven, waar onder meer advocatenkantoor Freshfields Bruckhaus Deringer is gevestigd. Het fusieplan van de directies van de twee bedrijven is nog niet officieel aangekondigd en moet nog worden goedgekeurd door de aandeelhouders en door de NMA.Copyright©, Energeia, 2007

Deel dit artikel
Team Vastelastenbond

Op de hoogte blijven?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrieven. Zo ben je altijd op de hoogte van wat er gebeurt in de vaste lasten wereld. En we geven de beste tips om zelf te besparen op jouw vaste lasten.

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst. Jij kan de eerste zijn!

Plaats een reactie

Lees meer over