“Wij helpen je graag met je vaste lasten”

Het goed regelen van je vaste lasten levert geld én gemoedsrust op. Toch controleren weinig mensen jaarlijks alle contracten en polissen. Het is moeilijk en het ontbreekt je vaak aan tijd en motivatie. Dat is zonde!

Dirk-Jan Wolfert | Algemeen directeur Vastelastenbond

Lees meer over ons

Bespaar op al je
vaste lasten

Bespaar € 200,- op je Energierekening

Met de Vastelastenbond bespaar je op alle vaste lasten 

Gemiddelde besparing op al je vaste lasten

€1.000,- p.j

Meer informatie

Nuon grootste adverteerder Nederlandse energiesector

Maandag 19 december 2005 10:06Margot Boesveld

 

Nuon is ook dit jaar weer de grootste besteder van reclamegelden in de Nederlandse energiesector. Het bedrijf gaf in de eerste tien maanden van 2005 bruto ruim EUR 11,4 mln uit aan media; circa 60% meer dan Essent (EUR 7,1 mln) en Eneco (EUR 7,0 mln).

Sinds de liberalisering proberen de Nederlandse energiebedrijven hun klantenaantallen angstvallig af te schermen. Nuon is de grootste energieleverancier, op de voet gevolgd door Essent. Eneco is nummer drie. Nuon, Essent en Eneco hebben respectievelijk 2,7 mln, 2,4 mln en 1,9 mln elektriciteitsnetaansluitingen en respectievelijk 2,1 mln, 1,7 mln en 1,8 mln gasaansluitingen.

Uit de cijfers van Nielsen Media Research blijkt dat Oxxio in de eerste tien maanden van dit jaar bruto bijna EUR 3,8 mln aan reclame uitgaf, met pieken in april en mei. Daarmee staat Oxxio nu op plaats 4 van de meest bestedende energiebedrijven. In de eerste tien maanden van 2004 stond het bedrijf (en de rechtsvoorgangers ervan) nog op plaats 12.

Deel dit artikel

Op de hoogte blijven?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrieven. Zo ben je altijd op de hoogte van wat er gebeurt in de vaste lasten wereld. En we geven de beste tips om zelf te besparen op jouw vaste lasten.

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst. Jij kan de eerste zijn!

Plaats een reactie

Lees meer over