Dirk Jan Wolfert

“Wij helpen je graag met je vaste lasten”

Het goed regelen van je vaste lasten levert geld én gemoedsrust op. Toch controleren weinig mensen jaarlijks alle contracten en polissen. Het is moeilijk en het ontbreekt je vaak aan tijd en motivatie. Dat is zonde!

Dirk-Jan Wolfert | Algemeen directeur Vastelastenbond

Lees meer over ons

Bespaar op al je
vaste lasten

Bespaar € 200,- op je Energierekening

Met de Vastelastenbond bespaar je op alle vaste lasten 

Gemiddelde besparing op al je vaste lasten

€1.000,- p.j

Meer informatie

Nuon past beloningsbeleid aan

Maandag 03 april 2006 09:00Margot Boesveld

 

Het energiebedrijf Nuon beperkt de hoogte van de bonussen voor de leden van de raad van bestuur. Bovendien worden aandeelhouders betrokken bij nieuwe afspraken over vormen van prestatiebeloning. Dat heeft de onderneming woensdag bekendgemaakt.

In overleg met de aandeelhouders is beslist dat bestuursvoorzitter Ludo van Halderen dit jaar 713.000 euro verdient. Dat inkomen bestaat uit 415.000 euro vast salaris en 298.000 euro aan variabele componenten, afhankelijk van geleverde prestaties. Dit stuk van het salaris is deels gemaximeerd tot 35 procent van het vaste salaris.Van Halderen heeft vorig jaar minder verdiend omdat hij, na brede maatschappelijk kritiek, afzag van zijn bonussen. Zijn inkomen kwam daardoor uit op 415.000 euro. In 2004 was dit 704.000 euro. Van Halderen probeerde met dit gebaar de gemoederen wat te sussen. Er was veel ophef ontstaan over de salarissen van de topmensen bij de energieconcerns, mede omdat de bedrijven in publieke handen zijn. Bron ANP

Deel dit artikel
Team Vastelastenbond

Op de hoogte blijven?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrieven. Zo ben je altijd op de hoogte van wat er gebeurt in de vaste lasten wereld. En we geven de beste tips om zelf te besparen op jouw vaste lasten.

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst. Jij kan de eerste zijn!

Plaats een reactie

Lees meer over