Dirk Jan Wolfert

“Wij helpen je graag met je vaste lasten”

Het goed regelen van je vaste lasten levert geld én gemoedsrust op. Toch controleren weinig mensen jaarlijks alle contracten en polissen. Het is moeilijk en het ontbreekt je vaak aan tijd en motivatie. Dat is zonde!

Dirk-Jan Wolfert | Algemeen directeur Vastelastenbond

Lees meer over ons

Bespaar op al je
vaste lasten

Bespaar € 200,- op je Energierekening

Met de Vastelastenbond bespaar je op alle vaste lasten 

Gemiddelde besparing op al je vaste lasten

€1.000,- p.j

Meer informatie

Nuon schenkt 2.000 elektriciteitsmeters aan Milieu Centraal

Dinsdag 05 juli 2005 09:00Margot Boesveld

 

Milieucentraal krijgt 2.000 energiemeters van Nuon voor de actie “meten is weten”. Met de meter kunnen huishoudens zien hoeveel energie een apparaat verbruikt en wat de kosten ervan zijn. Meer inzicht in het verbruik leidt volgens de initiatiefnemers tot een besparing van 10 tot 25%. De totale winkelwaarde van de energiemeters bedraagt rond de € 50.000,-

Milieu Centraal geeft van juli tot oktober 500 meters per maand weg aan mensen die zich daar via de website consument en energie.nl voor aanmelden. Wie de meter krijgt mag hem niet houden, maar moet de meter binnen 3 weken doorgeven aan een ander huishouden.

Bij de opening van de website consument-en-energie hebben we zelf ook een meter meegekregen. We hebben bij een aantal apparaten gekeken wat het verbruik is, en dat is in sommige gevallen schrikbarend hoog. Vooral oude apparaten zijn echte energievreters. Twijfelt u over een apparaat klik dan hier om een energiemeter te bestellen.

Deel dit artikel
Team Vastelastenbond

Op de hoogte blijven?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrieven. Zo ben je altijd op de hoogte van wat er gebeurt in de vaste lasten wereld. En we geven de beste tips om zelf te besparen op jouw vaste lasten.

Reacties

patty de jong

beste eric,

kun je enkele produkten noemen. Ik ben erg geinteresseerd om mijn energieverbruik te verlagen. De energiekosten zijn bij ons flink toegenomen.

Maandag 08 augustus 2005 18:54

eric nieuwenhuis

goede actie van nuon en de vastelastenbond.

ik heb ontdekt dat er heel wat produkten in de markt zijn om het elektriciteitsverbruik te reduceren

Maandag 08 augustus 2005 15:18

Plaats een reactie

Lees meer over