Dirk Jan Wolfert

“Wij helpen je graag met je vaste lasten”

Het goed regelen van je vaste lasten levert geld én gemoedsrust op. Toch controleren weinig mensen jaarlijks alle contracten en polissen. Het is moeilijk en het ontbreekt je vaak aan tijd en motivatie. Dat is zonde!

Dirk-Jan Wolfert | Algemeen directeur Vastelastenbond

Lees meer over ons

Bespaar op al je
vaste lasten

Bespaar € 200,- op je Energierekening

Met de Vastelastenbond bespaar je op alle vaste lasten 

Gemiddelde besparing op al je vaste lasten

€1.000,- p.j

Meer informatie

Olieprijs naar recordhoogte, brandstofprijzen weer omhoog

Maandag 08 augustus 2005 16:02Margot Boesveld

 

De olieprijzen zijn naar een recordhoogte gestegen (62,69 dollar/vat). De reden hiervoor is dat handelaren zich zorgen maken over de Amerikaanse benzinevoorraden. Enkele grote raffinaderijen in de Verenigde Staten blijken al enige tijd problemen te hebben. Het gevolg hiervan is dat marktleider Shell zaterdag de adviesprijzen voor benzines en diesel heeft verhoogd. Een liter euro ongelood komt hiermee weer op 1,419, een record dat vorige maand voor het eerst werd bereikt.

Een liter super is bijna een halve cent omhoog gegaan en kost nu 1,473 euro, terwijl de prijs voor een liter diesel uitkomt op 1,055 euro.

Deel dit artikel
Team Vastelastenbond

Op de hoogte blijven?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrieven. Zo ben je altijd op de hoogte van wat er gebeurt in de vaste lasten wereld. En we geven de beste tips om zelf te besparen op jouw vaste lasten.

Reacties

ro dam

Aan de Webmaster,

Zojuist telefonisch benaderd door Oxxio om ook mijn gasleverantie van Nuon naar Oxxio over te brengen, bijna ging ik mee in het aanbod: alles op één rekening. Totdat plots tijdens het per band opgenomen gespreksdeel voor het eerst in hoog tempo allerlei prijzen en cijfers werden opgerateld. Toen greep ik in en kapte het gesprek af. Tuuurlijk, altijd eerst een zwart-op-wit contractvoorstel eisen, dan pas wel/niet tekenen. Dus googlede ik voorts even verder, en las op deze site de Oxxio lead. Mijn complimenten!!

Echter wel dit punt - Zet SVP de lead om, en begin met de meest recente reacties BOVENaan. Daarmee verhoog je de actualiteitswaarde en waarschuwende werking mijnsinziens enorm. Omdat ik voor de zekerheid na lezing van tal van tja, toch stokoude berichten uit 2004 even helemaal down scrollde, kwam ik toch in Maart 2007!! Ik wilde weten of er recente waarschuwingen waren, zeg maar een Oxxio storm waarschuwing, voor ongure weertypes die aan het telefoneren zijn. Anders gezegd, de ellende van drie jaar terug lezen is leerzaam voor mij en triest voor de gedupeerden, maar de actualiteit lijkt mij nòg belangrijker. Als we deze georganiseerde struikroverij willen inperken. En dat is hard nodig. Ik zat achter het scherm toen ze belde, ik weet van de ellende die KPN met adsl acties aanricht, ik las onlangs o.a. over de Barclay Bank telefoonteam roverij in Engeland, in Nederland is het ook zo ver. Ook hier worden jonge, goedgebekte mensen getraind in telefonische oplichting - hoe schofterig zullen ze zich gedragen in het latere leven van zaken en relaties? Maar stel je voor wat er gebeurt met een volstrekt weerloze gepensioneerde het allemaal niet zo bijhoudt, met een fooi als AOW-inkomen voor 60 jaar hard werken!!

Succes, ik hoor er graag van, Groet, Ro

Zaterdag 24 maart 2007 11:43

Plaats een reactie

Lees meer over