Dirk Jan Wolfert

“Wij helpen je graag met je vaste lasten”

Het goed regelen van je vaste lasten levert geld én gemoedsrust op. Toch controleren weinig mensen jaarlijks alle contracten en polissen. Het is moeilijk en het ontbreekt je vaak aan tijd en motivatie. Dat is zonde!

Dirk-Jan Wolfert | Algemeen directeur Vastelastenbond

Lees meer over ons

Bespaar op al je
vaste lasten

Bespaar € 200,- op je Energierekening

Met de Vastelastenbond bespaar je op alle vaste lasten 

Gemiddelde besparing op al je vaste lasten

€1.000,- p.j

Meer informatie

Omschakeling van analoge naar digitale tv uitgesteld

Woensdag 30 augustus 2006 14:00Margot Boesveld

 

Nederland 1, 2 en 3 en de regionale omroepen zullen in de nacht van 26 op 27 november niet langer analoog (met een antenne) te ontvangen zijn. Dan wordt overgestapt op digitale ether. Dat hebben de ministers Van der Hoeven (OCW) en Wijn (Economische Zaken) bekendgemaakt. De overstap komt een maand later dan eerder gepland.ROOS, de overkoepelende organisatie van regionale omroepen, had aangedrongen op dit uitstel. De organisatie vreesde dat bij te snelle invoering de techniek niet op peil zou zijn, waardoor kijkers extra zouden moeten investeren om toch nog naar de publieke zenders in Nederland te kijken. Dat lijkt nu voorkomen. Voor de ontvangst via digitale ether is een decoder nodig van 30 tot 50 euro, de aanschaf van een zogeheten smartcard is niet nodig.Nog 74.000 huishoudens in Nederland kijken nu via een antennetelevisie. Daarnaast worden antennes gebruikt voor ontvangst van een tweede toestel en in vakantiehuisjes. In totaal gaat het om ongeveer 220.000 huishoudens.De betrokken ministeries maken het daarnaast mogelijk om regionale zenders via de satelliet te ontvangen. De zenders hadden daarvoor extra geld nodig, circa 2 miljoen euro. Volgens de woordvoerder van minister Van der Hoeven zijn de partijen daar onderling uitgekomen en zullen zowel het Rijk als de zenders een deel van de kosten voor hun rekening nemen.Bron: ANP

Deel dit artikel
Team Vastelastenbond

Op de hoogte blijven?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrieven. Zo ben je altijd op de hoogte van wat er gebeurt in de vaste lasten wereld. En we geven de beste tips om zelf te besparen op jouw vaste lasten.

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst. Jij kan de eerste zijn!

Plaats een reactie

Lees meer over