Dirk Jan Wolfert

“Wij helpen je graag met je vaste lasten”

Het goed regelen van je vaste lasten levert geld én gemoedsrust op. Toch controleren weinig mensen jaarlijks alle contracten en polissen. Het is moeilijk en het ontbreekt je vaak aan tijd en motivatie. Dat is zonde!

Dirk-Jan Wolfert | Algemeen directeur Vastelastenbond

Lees meer over ons

Bespaar op al je
vaste lasten

Bespaar € 200,- op je Energierekening

Met de Vastelastenbond bespaar je op alle vaste lasten 

Gemiddelde besparing op al je vaste lasten

€1.000,- p.j

Meer informatie

Omstreden bod KPN op Nozema

Vrijdag 22 juli 2005 14:57Margot Boesveld

 

Digitenne, dat digitale televisie via de ether verzorgd is voor een deel van KPN (40%) en voor een deel (40%) van de Nozema, dat van de overheid is. KPN heeft een bod gedaan op Nozema om alle aandelen over te nemen. De NMA en een aantal politieke partijen zijn het hier niet mee eens. Als KPN die aandelen van Nozema in handen krijgt, zou KPN te veel macht krijgen op het gebied van digitale tv. Lees artikel.

Aan de ene kant klopt het dat KPN teveel macht krijgt m.b.t. digitale televisie. Echter digitale televisie is niet alleen via Digitenne te verkrijgen, maar ook via de schotel en de kabel. Er moet dus genoeg concurrentie zijn om de prijzen te drukken.

Deel dit artikel
Team Vastelastenbond

Op de hoogte blijven?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrieven. Zo ben je altijd op de hoogte van wat er gebeurt in de vaste lasten wereld. En we geven de beste tips om zelf te besparen op jouw vaste lasten.

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst. Jij kan de eerste zijn!

Plaats een reactie

Lees meer over