Dirk Jan Wolfert

“Wij helpen je graag met je vaste lasten”

Het goed regelen van je vaste lasten levert geld én gemoedsrust op. Toch controleren weinig mensen jaarlijks alle contracten en polissen. Het is moeilijk en het ontbreekt je vaak aan tijd en motivatie. Dat is zonde!

Dirk-Jan Wolfert | Algemeen directeur Vastelastenbond

Lees meer over ons

Bespaar op al je
vaste lasten

Bespaar € 200,- op je Energierekening

Met de Vastelastenbond bespaar je op alle vaste lasten 

Gemiddelde besparing op al je vaste lasten

€1.000,- p.j

Meer informatie

Omvangrijk energieplan in de maak

Dinsdag 21 mei 2013 10:33Margot Boesveld

 

Met een landelijke voorlichtingscampagne moet volgend jaar de grootste energiebesparingsoperatie tot nu toe in gang worden gezet. Dat meldt dagblad Trouw op basis van een vertrouwelijk conceptrapport dat deel uitmaakt van het Nationaal Energieakkoord, waar de overheid, de milieubeweging en de energiesector over onderhandelen.

De milieubeweging, overheid en energiesector willen met de voorlichtingscampagne bereiken dat er nationale steun komt voor de omschakeling naar duurzame energie.

Energieneutraal

In het conceptrapport staat volgens Trouw onder meer dat in 2020 van minstens een miljoen huishoudens en bedrijven ruim de helft van het elektriciteitsverbruik uit duurzame energiebronnen moet komen. In 2050 moeten alle gebouwen energieneutraal zijn.

Verder schrijft de krant dat er plannen liggen voor het vervangen van oude energieverslindende apparaten als koelkasten en geisers. Ook moet er een fonds met 50 tot 600 miljoen euro komen waaruit consumenten en bedrijven leningen met een lage rente kunnen krijgen voor energiebesparende maatregelen.

Dwingend

De opstellers van het akkoord zouden het nog niet eens zijn over alle punten. De milieubeweging zou niet alle maatregelen "dwingend genoeg" vinden. Vrijdag wordt er verder gepraat over het deelrapport.

Bron: nos.nl/artikel/508976-omvangrijk-energieplan-in-de-maak.html

Deel dit artikel
Team Vastelastenbond

Op de hoogte blijven?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrieven. Zo ben je altijd op de hoogte van wat er gebeurt in de vaste lasten wereld. En we geven de beste tips om zelf te besparen op jouw vaste lasten.

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst. Jij kan de eerste zijn!

Plaats een reactie

Lees meer over