Dirk Jan Wolfert

“Wij helpen je graag met je vaste lasten”

Het goed regelen van je vaste lasten levert geld én gemoedsrust op. Toch controleren weinig mensen jaarlijks alle contracten en polissen. Het is moeilijk en het ontbreekt je vaak aan tijd en motivatie. Dat is zonde!

Dirk-Jan Wolfert | Algemeen directeur Vastelastenbond

Lees meer over ons

Bespaar op al je
vaste lasten

Bespaar € 200,- op je Energierekening

Met de Vastelastenbond bespaar je op alle vaste lasten 

Gemiddelde besparing op al je vaste lasten

€1.000,- p.j

Meer informatie

Ondanks hogere prijzen tanken Nederlanders meer

Woensdag 17 augustus 2005 10:26Margot Boesveld

 

De hogere benzineprijs is voor Nederlanders geen reden om te bezuinigen op de gang naar de pomp. Dat blijkt uit cijfers van het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Het CBS vergeleek het benzinegebruik in de maand juni met dezelfde maand een jaar eerder. In juni 2005 werd er 2,7 procent meer getankt, ondanks dat de prijzen voor diesel, benzine en autogas ongeveer 10 procent hoger lagen.

Raar dat ondanks de fors gestegen brandstofprijzen het benzinegebruik niet afneemt. Ook uit onderzoek van Maurice de Hond bleek dat mensen niet minder gingen rijden als de brandstofprijzen nog verder zouden stijgen. Het heffen van belasting en accijns heeft dus weinig tot geen invloed op het rijgedrag van mensen. Het wordt tijd dat de overheid de belastingen en accijnzen gaat verlagen zodat de hoge brandstofprijzen worden gecompenseerd.

Deel dit artikel
Team Vastelastenbond

Op de hoogte blijven?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrieven. Zo ben je altijd op de hoogte van wat er gebeurt in de vaste lasten wereld. En we geven de beste tips om zelf te besparen op jouw vaste lasten.

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst. Jij kan de eerste zijn!

Plaats een reactie

Lees meer over