Dirk Jan Wolfert

“Wij helpen je graag met je vaste lasten”

Het goed regelen van je vaste lasten levert geld én gemoedsrust op. Toch controleren weinig mensen jaarlijks alle contracten en polissen. Het is moeilijk en het ontbreekt je vaak aan tijd en motivatie. Dat is zonde!

Dirk-Jan Wolfert | Algemeen directeur Vastelastenbond

Lees meer over ons

Bespaar op al je
vaste lasten

Bespaar € 200,- op je Energierekening

Met de Vastelastenbond bespaar je op alle vaste lasten 

Gemiddelde besparing op al je vaste lasten

€1.000,- p.j

Meer informatie

Ondernemers in enquête: service energieleveranciers ondermaats

Vrijdag 11 mei 2007 10:39Margot Boesveld

 

Nederlandse ondernemers zijn ontevreden over de service die energieleveranciers hen bieden. Dat blijkt uit een enquête van ondernemerstijdschrift Sprout en opinieonderzoeksbureau TNS Nipo onder 2.433 ondernemers. Met name de twee grootste energiebedrijven van Nederland, Essent en Nuon, komen slecht uit het onderzoek.De ondernemers werd gevraagd naar een oordeel over de dienstverlening van bedrijven uit verschillende branches. Als beste kwam zorgverzekeraar Univé uit de bus. Van alle ondervraagden was 97% tevreden over dit bedrijf. Nuon scoorde nog niet de helft (46%) en Essent met 39% nog minder. De beste scores voor energiebedrijven zijn voor RWE (85%) en Greenchoice (95%). Greenchoice scoort in de 'algemene' ranglijst gedeeld derde, achter Univé en Zilveren Kruis Achmea en gelijk met Tomtom.Op het deelgebied prijs/kwaliteit-verhouding behaalt Greenchoice van alle bedrijven de hoogste score met 90% tevredenheid. Daarnaast is het groene-stroombedrijf volgens de geënquêteerden de een-na-beste in de categorie budgetbewaking. Andere energiebedrijven scoren in geen enkele deelcategorie in de top vijf.De voornaamste klacht die ondernemers in de enquête hebben over de energiesector in het algemeen, is een gebrek aan flexibiliteit. Minder dan de helft (46%) is tevreden over de flexibiliteit die energiebedrijven aan de dag leggen. De klachtenafhandeling en de kennis van de branche waaraan energiebedrijven leveren, scoren slechts 1% hoger. Toch is de energiesector niet de branche met de laagste algemene tevredenheid. De sector management & personeel (onder andere uitzendbureaus) scoort nog slechter.Copyright©, Energeia, 2007

Deel dit artikel
Team Vastelastenbond

Op de hoogte blijven?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrieven. Zo ben je altijd op de hoogte van wat er gebeurt in de vaste lasten wereld. En we geven de beste tips om zelf te besparen op jouw vaste lasten.

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst. Jij kan de eerste zijn!

Plaats een reactie

Lees meer over