Dirk Jan Wolfert

“Wij helpen je graag met je vaste lasten”

Het goed regelen van je vaste lasten levert geld én gemoedsrust op. Toch controleren weinig mensen jaarlijks alle contracten en polissen. Het is moeilijk en het ontbreekt je vaak aan tijd en motivatie. Dat is zonde!

Dirk-Jan Wolfert | Algemeen directeur Vastelastenbond

Lees meer over ons

Bespaar op al je
vaste lasten

Bespaar € 200,- op je Energierekening

Met de Vastelastenbond bespaar je op alle vaste lasten 

Gemiddelde besparing op al je vaste lasten

€1.000,- p.j

Meer informatie

Onderzoek benzineprijs en oproep boycot

Vrijdag 22 juli 2005 12:38Margot Boesveld

 

Maurice de Hond heeft onderzoek gedaan naar de benzineprijs en de bereidheid van mensen om tankstations te boycotten. De bereidheid om tankstations te boycotten en op die manier concurrentie op gang te brengen is hoog. 73% van de ondervraagden denkt dat het een goed idee is om de grote oliemaatschappijen te boycotten en 77% zou hier ook aan meewerken.

United Consumers is hier op ingesprongen en is een actie begonnen. Ze gaan een petitie aanbieden aan het kabinet. Daarin vragen ze de belasting op benzine vast te stellen op een bedrag per liter. Zo stijgen de kosten voor brandstof minder als de olieprijs stijgt. Ze vragen het kabinet de proteststem van honderdduizenden automobilisten serieus te nemen.

Een goede actie van United Consumers. Het wordt tijd dat automobilisten iets doen aan de stijgende olieprijs. Dit kunnen we doen door de overheid te dwingen om te luisteren, en stappen te ondernemen om autobrandstof betaalbaar te houden. Daarnaast kunnen we benzinestations boycotten, en consumenten te verenigen en gezamenlijk lagere prijzen te bedingen bij benzinestations. Dat laatste daar zijn wij ook mee bezig. We hebben een overeenkomst gesloten waarmee leden van de Vastelastenbond 7 ct korting krijgen per liter brandstof. Hierover kunt u binnenkort lezen op onze website.

Deel dit artikel
Team Vastelastenbond

Op de hoogte blijven?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrieven. Zo ben je altijd op de hoogte van wat er gebeurt in de vaste lasten wereld. En we geven de beste tips om zelf te besparen op jouw vaste lasten.

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst. Jij kan de eerste zijn!

Plaats een reactie

Lees meer over