Dirk Jan Wolfert

“Wij helpen je graag met je vaste lasten”

Het goed regelen van je vaste lasten levert geld én gemoedsrust op. Toch controleren weinig mensen jaarlijks alle contracten en polissen. Het is moeilijk en het ontbreekt je vaak aan tijd en motivatie. Dat is zonde!

Dirk-Jan Wolfert | Algemeen directeur Vastelastenbond

Lees meer over ons

Bespaar op al je
vaste lasten

Bespaar € 200,- op je Energierekening

Met de Vastelastenbond bespaar je op alle vaste lasten 

Gemiddelde besparing op al je vaste lasten

€1.000,- p.j

Meer informatie

Onderzoek: grote verschillen tussen kosten reispolissen

Maandag 13 mei 2013 12:45Margot Boesveld

 

Uit een vergelijkend onderzoek van de Consumentenbond is gebleken dat het loont om reisverzekeringen te vergelijken. De basisdekking van de duurste verzekering blijkt maar liefst drie keer zo duur als de basisdekking van de goedkoopste reisverzekering. Voor een gezin met twee kinderen kan dit verschil oplopen tot 150 euro per jaar, aldus de Consumentenbond.

Strand vakantieNu de zomervakantie weer bijna voor de deur staat, is het voor veel gezinnen tijd te oriënteren op een reisverzekering. Uit een vergelijking van 37 verzekeringen van de Consumentenbond blijkt dat je hier veel geld op kan besparen. Zo betaal je voor een gezin met twee kinderen bij de SNS voor een basispolis (zonder wintersport) 50 euro en bij Aegon 179 euro. Wil je ook de wintersport erbij verzekeren, betaal je bij Aon Direct 65 euro en bij de ING zelfs 212 euro.

De bond adviseert je daarnaast goed te controleren of aanvullende verzekeringen niet dubbelop zijn met andere lopende verzekeringen, zoals je zorgverzekering of de rechtsbijstand. 

Ook de dekking en vergoedingen blijken per verzekeraar sterk te verschillen. Uit de test van de Consumentenbond zijn verzekeraars Aegon en Univé het best getest. Op hun website kun je een test doen om premies (met en zonder geneeskundige dekking) te vergelijken.

Bron: Consumentenbond / TROS Radar

Deel dit artikel
Team Vastelastenbond

Op de hoogte blijven?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrieven. Zo ben je altijd op de hoogte van wat er gebeurt in de vaste lasten wereld. En we geven de beste tips om zelf te besparen op jouw vaste lasten.

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst. Jij kan de eerste zijn!

Plaats een reactie

Lees meer over