“Wij helpen je graag met je vaste lasten”

Het goed regelen van je vaste lasten levert geld én gemoedsrust op. Toch controleren weinig mensen jaarlijks alle contracten en polissen. Het is moeilijk en het ontbreekt je vaak aan tijd en motivatie. Dat is zonde!

Dirk-Jan Wolfert | Algemeen directeur Vastelastenbond

Lees meer over ons

Bespaar op al je
vaste lasten

Bespaar € 200,- op je Energierekening

Met de Vastelastenbond bespaar je op alle vaste lasten 

Gemiddelde besparing op al je vaste lasten

€1.000,- p.j

Meer informatie

Onderzoek naar halfjaarlijkse overstap zorgverzekering

Maandag 18 december 2006 12:07Margot Boesveld

 

Zorgverzekeraar Ohra wil klanten twee maal per jaar de kans geven om over te stappen naar een zorgverzekering van een andere aanbieder. Of dat haalbaar is, moet nog blijken uit een intern onderzoek, aldus de verzekeraar vrijdag.Een halfjaarlijkse overstapmogelijkheid is volgens Ohra van belang ,,om een sterkere basis voor marktwerking te krijgen''. Vorige maand bleek dat veel Nederlanders (45 procent) niet weten dat ze voor 1 januari hun zorgverzekering moeten opzeggen, als ze willen overstappen.,,Ze hebben slechts vier weken om op zoek te gaan naar een andere polis, als de aanbieding van hun huidige verzekeraar tegenvalt'', aldus directeur Hugo Keuzenkamp. ,,Vaak durven mensen niet op te zeggen voordat ze op een andere polis zijn geaccepteerd.''Bron: ANP

Deel dit artikel

Op de hoogte blijven?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrieven. Zo ben je altijd op de hoogte van wat er gebeurt in de vaste lasten wereld. En we geven de beste tips om zelf te besparen op jouw vaste lasten.

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst. Jij kan de eerste zijn!

Plaats een reactie

Lees meer over