Dirk Jan Wolfert

“Wij helpen je graag met je vaste lasten”

Het goed regelen van je vaste lasten levert geld én gemoedsrust op. Toch controleren weinig mensen jaarlijks alle contracten en polissen. Het is moeilijk en het ontbreekt je vaak aan tijd en motivatie. Dat is zonde!

Dirk-Jan Wolfert | Algemeen directeur Vastelastenbond

Lees meer over ons

Bespaar op al je
vaste lasten

Bespaar € 200,- op je Energierekening

Met de Vastelastenbond bespaar je op alle vaste lasten 

Gemiddelde besparing op al je vaste lasten

€1.000,- p.j

Meer informatie

Onderzoek naar ronselpraktijken Pretium Telecom

Donderdag 31 mei 2007 12:40Margot Boesveld

 

De Consumentenautoriteit stelt een onderzoek in naar klachten over telecomaanbieder Pretium Telecom. Het gaat om klachten van KPN-klanten die zonder dat ze het zelf in de gaten hebben een Pretium-abonnement krijgen. De Consumentenautoriteit onderzoekt in hoeverre de klachten juist zijn, zei een woordvoerster dinsdag.De toezichthouder op het gebied van consumentenrecht wordt sinds begin dit jaar overspoeld met klachten over de praktijken van Pretium. ,,We hebben al zo'n 3500 klachten over Pretium gekregen'', aldus de woordvoerster.KPN-klanten klagen dat ze 's avonds een Pretium-medewerker aan te telefoon krijgen die de indruk wekt namens KPN te bellen. De medewerker vraagt dan of de KPN-klant prijs stelt op lagere tarieven. Als die hierop ingaat, zit de abonnee al snel aan een jaarabonnement vast en wordt die door de prijsvechter bij KPN afgemeld.Bron: ANP

Deel dit artikel
Team Vastelastenbond

Op de hoogte blijven?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrieven. Zo ben je altijd op de hoogte van wat er gebeurt in de vaste lasten wereld. En we geven de beste tips om zelf te besparen op jouw vaste lasten.

Reacties

Tony

ik heb 2 maanden bij Pretium gewerkt,en ben woedend opgestapt.
De top is,geen woord gelogen,Maffia.
Ten kostte van alles,geld verdienen.
Ze gaan over lijken,en hebben lak aan alles en iedereen.Geen enkele medewerker die hier tegenin gaat,bang om hun baan te verliezen. Lafaards zijn het.Bange Lafaards.

Dinsdag 14 augustus 2007 19:44

Plaats een reactie

Lees meer over