Dirk Jan Wolfert

“Wij helpen je graag met je vaste lasten”

Het goed regelen van je vaste lasten levert geld én gemoedsrust op. Toch controleren weinig mensen jaarlijks alle contracten en polissen. Het is moeilijk en het ontbreekt je vaak aan tijd en motivatie. Dat is zonde!

Dirk-Jan Wolfert | Algemeen directeur Vastelastenbond

Lees meer over ons

Bespaar op al je
vaste lasten

Bespaar € 200,- op je Energierekening

Met de Vastelastenbond bespaar je op alle vaste lasten 

Gemiddelde besparing op al je vaste lasten

€1.000,- p.j

Meer informatie

Online prijsvergelijkers steeds populairder

Maandag 22 augustus 2005 09:00Margot Boesveld

 

De populariteit van de websites waar je prijzen kunt vergelijken groeit snel. Sites die elektronica en huishoudelijke artikelen met elkaar vergelijken, trokken in juli 7,9 miljoen unieke bezoekers. Dat is ruim 30 procent meer dan Websites waar reizen en koopwoningen vergeleken worden groeien even snel, blijkt uit cijfers van online onderzoeksbureau Multiscope, gebaseerd op 100.000 ondervraagden. Nederlanders zoeken graag online de goedkoopste aanbieder van producten en diensten. Dat bleek deze week nog uit het succes van leasemaatschappij Athlon, dat de prijzen van benzinestations op Internet bijhoudt. Die site trok in twee dagen een miljoen bezoekers. De recente groeispurt is mede te danken aan de grote groep vrouwen die Internet gebruiken om producten te vergelijken. (bron: NRC handelsblad)

Ook voor mobiele telefonie en energie wordt er veel gebruik gemaakt van prijsvergelijkingsites. Dit heeft natuurlijk te maken met het overaanbod aan producten en diensten. Mensen kunnen het zelf niet meer vergelijken en een website die alle opties heeft meegenomen biedt dat uitkomst. Echter vaak wordt alleen op prijs vergeleken en niet op service, voorwaarden of betrouwbaarheid. Deze zaken zijn zeker net zo belangrijk als de prijs, maar wel moeilijker om te vergelijken. Daarom biedt de website energieleveranciers.nl voor de energiemarkt bijvoorbeeld uitkomst. Naast een prijsvergelijk kun je op de website ook reacties lezen van mensen die voor een bepaalde leverancier hebben gekozen. Hierdoor wordt het voor mensen makkelijker om de juiste keuze te maken.

Deel dit artikel
Team Vastelastenbond

Op de hoogte blijven?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrieven. Zo ben je altijd op de hoogte van wat er gebeurt in de vaste lasten wereld. En we geven de beste tips om zelf te besparen op jouw vaste lasten.

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst. Jij kan de eerste zijn!

Plaats een reactie

Lees meer over