Dirk Jan Wolfert

“Wij helpen je graag met je vaste lasten”

Het goed regelen van je vaste lasten levert geld én gemoedsrust op. Toch controleren weinig mensen jaarlijks alle contracten en polissen. Het is moeilijk en het ontbreekt je vaak aan tijd en motivatie. Dat is zonde!

Dirk-Jan Wolfert | Algemeen directeur Vastelastenbond

Lees meer over ons

Bespaar op al je
vaste lasten

Bespaar € 200,- op je Energierekening

Met de Vastelastenbond bespaar je op alle vaste lasten 

Gemiddelde besparing op al je vaste lasten

€1.000,- p.j

Meer informatie

Ons advies: tank onbemand

Vrijdag 07 oktober 2005 09:00Margot Boesveld

 

Om zo voordelig mogelijk te tanken kunt het beste naar een onbemand tankstation gaan. De prijzen bij onbemande tankstations zijn een stuk lager. Daardoor is het aantal onbemande tankstations de laatste tijd ook explosief gestegen:

De hoge olieprijs heeft voor een 'spectaculaire' stijging van het aantal onbemande, en dus goedkope, tankstations gezorgd. Dat meldt de Branchebehartiging Tankstations (BBT) van de Bovag. Uit cijfers van de BBT blijkt dat er nu 970 benzinepompen zonder personeel zijn, 69 procent meer dan in augustus 2003. "Mensen zijn steeds prijsbewuster geworden", verklaart Erik de Vries, secretaris van de BBT, het succes van de onbemande tankstations.

Mocht er geen onbemand tankstation bij u in de buurt zijn dan is het verstandig een tankpas aan te vragen. Met de tankpas van de Vastelastenbond krijgt u maarliefst 7 eurocent korting per liter bij alle Gulf en BIM tankstations. U kunt met de kaart ook tanken bij de onbemande Tinq tankstations, maar omdat de prijzen van Tinq al tot de allerlaagste behoren, krijgt u daar geen korting. U doet wel automatisch mee met de acties.

Deel dit artikel
Team Vastelastenbond

Op de hoogte blijven?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrieven. Zo ben je altijd op de hoogte van wat er gebeurt in de vaste lasten wereld. En we geven de beste tips om zelf te besparen op jouw vaste lasten.

Reacties

c.wendt

Waar kan ik een tankpas aanvragen en hoe werkt het dan met de korting?

Zaterdag 29 oktober 2005 12:22

Plaats een reactie

Lees meer over