Dirk Jan Wolfert

“Wij helpen je graag met je vaste lasten”

Het goed regelen van je vaste lasten levert geld én gemoedsrust op. Toch controleren weinig mensen jaarlijks alle contracten en polissen. Het is moeilijk en het ontbreekt je vaak aan tijd en motivatie. Dat is zonde!

Dirk-Jan Wolfert | Algemeen directeur Vastelastenbond

Lees meer over ons

Bespaar op al je
vaste lasten

Bespaar € 200,- op je Energierekening

Met de Vastelastenbond bespaar je op alle vaste lasten 

Gemiddelde besparing op al je vaste lasten

€1.000,- p.j

Meer informatie

Ook Eneco verhoogt energieprijzen

Vrijdag 01 december 2006 12:44Margot Boesveld

 

Het energiebedrijf Eneco verhoogt zijn tarieven voor gas en elektriciteit. Eneco volgt daarmee het voorbeeld van onder meer Nuon.Klanten van Eneco zullen voor stroom maandelijks 7,28 euro meer kwijt zijn, aldus het bedrijf vrijdag. De prijs van gas stijgt gemiddeld 6,57 euro per maand. Een gemiddeld gezin gaat per jaar 1126 euro voor gas en stroom betalen. Dat was afgelopen jaar nog 1012 euro.Consumenten hoeven volgend jaar niet langer de bijdrage te betalen aan de overheid voor het opwekken van duurzame energie. Deze toeslag bedroeg 52 euro. De hogere energienota heeft onder meer te maken met de dure olie.Bron: nu.nl

Deel dit artikel
Team Vastelastenbond

Op de hoogte blijven?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrieven. Zo ben je altijd op de hoogte van wat er gebeurt in de vaste lasten wereld. En we geven de beste tips om zelf te besparen op jouw vaste lasten.

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst. Jij kan de eerste zijn!

Plaats een reactie

Lees meer over